reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Trzeba szukać plusów [emoji16] akurat po weekendzie przyjadą mi te owu testy i bede działać z nimi po skończonej @. Kazda apka pokazuje mi owu na 30go października, wiec ciekawa jestem jak będzie z testami [emoji16] niestety męża juz wtedy nie będzie, bo wyjedzie 3 dni przed, więc znowu się nie nastawiam na cuda... Ale zobaczymy [emoji5]
30 października? :o

reklama
Dzień dobry [emoji1]

U mnie dziś 15dc, wczoraj czułam dosłownie ból jak na @. Myślicie, że to może być związek z owulacja? Śluz zwyczajny, biały lepki więc... nie wiem. W tym miesiącu się jeszcze nie staramy... Ale obserwuje bacznie swój organizm [emoji1]

Dzień dobry [emoji1]

U mnie dziś 15dc, wczoraj czułam dosłownie ból jak na @. Myślicie, że to może być związek z owulacja? Śluz zwyczajny, biały lepki więc... nie wiem. W tym miesiącu się jeszcze nie staramy... Ale obserwuje bacznie swój organizm [emoji1]
Też tak często mam :) więc myślę że to owu. Dobrze że się obserwujesz będziesz wiedziała kiedy działać

Dzień dobry [emoji1]

Very możliwe, ja w tym cyklu miałam bóle dzień przed owulacja, robiłam testy więc wiem :)

Agatki w którym dniu cyklu ty teraz jesteś? Coś mi się wydaje, że my jakoś jesteśmy zbliżone w cyklu. ja ostatnią miesiączkę miałam 22-go sierpnia, a cykl mam zwykle 31-dniowy. Za tydzień planuję testować ale jakoś nic nie czuję oprócz pobolewania jajników od owulacji ale u mnie to żadna nowość...

reklama
Agatki w którym dniu cyklu ty teraz jesteś? Coś mi się wydaje, że my jakoś jesteśmy zbliżone w cyklu. ja ostatnią miesiączkę miałam 22-go sierpnia, a cykl mam zwykle 31-dniowy. Za tydzień planuję testować ale jakoś nic nie czuję oprócz pobolewania jajników od owulacji ale u mnie to żadna nowość...
Ja mam obecnie 22 dc, miesiączka powinna być za tydzień 22 września, ewentualnie 23 bo czasem mam cykle 29 dni....

Do góry