30 października?Trzeba szukać plusów [emoji16] akurat po weekendzie przyjadą mi te owu testy i bede działać z nimi po skończonej @. Kazda apka pokazuje mi owu na 30go października, wiec ciekawa jestem jak będzie z testami [emoji16] niestety męża juz wtedy nie będzie, bo wyjedzie 3 dni przed, więc znowu się nie nastawiam na cuda... Ale zobaczymy [emoji5]
reklama
MasterKa
Fanka BB :)
Września [emoji23][emoji23][emoji23]30 października?
MasterKa
Poprawiłam [emoji16] dzięki za spostrzegawczość [emoji173]30 października?
Ja tak czytam i szok, sobie myślę to jaki długi ona ma cykl xDPoprawiłam [emoji16] dzięki za spostrzegawczość [emoji173]
MasterKa
Haha [emoji23][emoji23] nie nie, poniosło mnie [emoji23] takze spoko [emoji23][emoji1422]Ja tak czytam i szok, sobie myślę to jaki długi ona ma cykl xD
Lovi23
Dzień dobry [emoji1]
U mnie dziś 15dc, wczoraj czułam dosłownie ból jak na @. Myślicie, że to może być związek z owulacja? Śluz zwyczajny, biały lepki więc... nie wiem. W tym miesiącu się jeszcze nie staramy... Ale obserwuje bacznie swój organizm [emoji1]
U mnie dziś 15dc, wczoraj czułam dosłownie ból jak na @. Myślicie, że to może być związek z owulacja? Śluz zwyczajny, biały lepki więc... nie wiem. W tym miesiącu się jeszcze nie staramy... Ale obserwuje bacznie swój organizm [emoji1]
Lu_cy
Też tak często mam więc myślę że to owu. Dobrze że się obserwujesz będziesz wiedziała kiedy działaćDzień dobry [emoji1]
Very możliwe, ja w tym cyklu miałam bóle dzień przed owulacja, robiłam testy więc wiemDzień dobry [emoji1]
m-a-g-d-a
Początkująca w BB
Agatki w którym dniu cyklu ty teraz jesteś? Coś mi się wydaje, że my jakoś jesteśmy zbliżone w cyklu. ja ostatnią miesiączkę miałam 22-go sierpnia, a cykl mam zwykle 31-dniowy. Za tydzień planuję testować ale jakoś nic nie czuję oprócz pobolewania jajników od owulacji ale u mnie to żadna nowość...
reklama
Ja mam obecnie 22 dc, miesiączka powinna być za tydzień 22 września, ewentualnie 23 bo czasem mam cykle 29 dni....Agatki w którym dniu cyklu ty teraz jesteś? Coś mi się wydaje, że my jakoś jesteśmy zbliżone w cyklu. ja ostatnią miesiączkę miałam 22-go sierpnia, a cykl mam zwykle 31-dniowy. Za tydzień planuję testować ale jakoś nic nie czuję oprócz pobolewania jajników od owulacji ale u mnie to żadna nowość...