reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Trzeba szukać plusów [emoji16] akurat po weekendzie przyjadą mi te owu testy i bede działać z nimi po skończonej @. Kazda apka pokazuje mi owu na 30go października, wiec ciekawa jestem jak będzie z testami [emoji16] niestety męża juz wtedy nie będzie, bo wyjedzie 3 dni przed, więc znowu się nie nastawiam na cuda... Ale zobaczymy [emoji5]
30 października? :o

reklama
Dzień dobry [emoji1]

U mnie dziś 15dc, wczoraj czułam dosłownie ból jak na @. Myślicie, że to może być związek z owulacja? Śluz zwyczajny, biały lepki więc... nie wiem. W tym miesiącu się jeszcze nie staramy... Ale obserwuje bacznie swój organizm [emoji1]

Dzień dobry [emoji1]

U mnie dziś 15dc, wczoraj czułam dosłownie ból jak na @. Myślicie, że to może być związek z owulacja? Śluz zwyczajny, biały lepki więc... nie wiem. W tym miesiącu się jeszcze nie staramy... Ale obserwuje bacznie swój organizm [emoji1]
Też tak często mam :) więc myślę że to owu. Dobrze że się obserwujesz będziesz wiedziała kiedy działać

Dzień dobry [emoji1]

Very możliwe, ja w tym cyklu miałam bóle dzień przed owulacja, robiłam testy więc wiem :)

Agatki w którym dniu cyklu ty teraz jesteś? Coś mi się wydaje, że my jakoś jesteśmy zbliżone w cyklu. ja ostatnią miesiączkę miałam 22-go sierpnia, a cykl mam zwykle 31-dniowy. Za tydzień planuję testować ale jakoś nic nie czuję oprócz pobolewania jajników od owulacji ale u mnie to żadna nowość...

reklama
Agatki w którym dniu cyklu ty teraz jesteś? Coś mi się wydaje, że my jakoś jesteśmy zbliżone w cyklu. ja ostatnią miesiączkę miałam 22-go sierpnia, a cykl mam zwykle 31-dniowy. Za tydzień planuję testować ale jakoś nic nie czuję oprócz pobolewania jajników od owulacji ale u mnie to żadna nowość...
Ja mam obecnie 22 dc, miesiączka powinna być za tydzień 22 września, ewentualnie 23 bo czasem mam cykle 29 dni....

Do góry