reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A zebym ja jeszcze wiedziała jakie to typowo ;) podbrzusze pobolewa promieniuje na krzyz i czasami zakluje jajnik ale nie kłuje cały czas o i tyle :)
czyli bolowo nie bedziesz wiedziala kiedy. najlepiej juz dzis dzialaj. problemow ze sluzem nie masz?
ja na owu mialam taki ostry bol jajnika ze wiedzialam ze to to, takze tyle mi latwiej bylo ropoznac ale tez pewnosci zadnej ze pecherzyk pekl. a w cyklu udanym utwierdzilam sie tylko ze ten bol to na pewno owulacyjny bo bolal prawy jajnik i pecherzyk na usg tez byl tylko na prawym jajniku.
udanej zabawy zycze. krechy na tescie piekne! moje to bladziochy takie zawsze są.
to moje testy z cyklu udanego...
IMG_20180731_064829.jpg

Załączniki

• IMG_20180731_064829.jpg
    IMG_20180731_064829.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 59
czyli bolowo nie bedziesz wiedziala kiedy. najlepiej juz dzis dzialaj. problemow ze sluzem nie masz?
ja na owu mialam taki ostry bol jajnika ze wiedzialam ze to to, takze tyle mi latwiej bylo ropoznac ale tez pewnosci zadnej ze pecherzyk pekl. a w cyklu udanym utwierdzilam sie tylko ze ten bol to na pewno owulacyjny bo bolal prawy jajnik i pecherzyk na usg tez byl tylko na prawym jajniku.
udanej zabawy zycze. krechy na tescie piekne! moje to bladziochy takie zawsze są.
to moje testy z cyklu udanego...
Zobacz załącznik 897611
U mnie śluz to inna bajka ;) nigdy nie mam tego książkowego białka kurzego może góra z 5 razy w życiu ujrzałam taki u siebie a tak to wiecznie wodnisty i jedynie co to teraz czuję że jest tam mi ,,mokro" w poprzednim cyklu czułam cały miesiąc suszę.. ja jak testowałam przy pierwszych staraniach to owulacyjne w cyklu w którym zaszłam nie wychodzily mi wogole więc stwierdziłam że cykl na pewno był bez owulacji do tego była susza kompletna i wspomoglam się żelem coinve plus czy jakoś tak i byłam mega zaskoczona że jednak się udało ;P a taki ból jajnika mocny o którym piszesz miałam raz w życiu i pamiętam to jak dziś bo siedziałam wtedy na zajęciach na uczelni i zastanawiałam się o co chodzi i znajoma obok mnie uświadomiła że to może być od owulacji ;)

U mnie śluz to inna bajka ;) nigdy nie mam tego książkowego białka kurzego może góra z 5 razy w życiu ujrzałam taki u siebie a tak to wiecznie wodnisty i jedynie co to teraz czuję że jest tam mi ,,mokro" w poprzednim cyklu czułam cały miesiąc suszę.. ja jak testowałam przy pierwszych staraniach to owulacyjne w cyklu w którym zaszłam nie wychodzily mi wogole więc stwierdziłam że cykl na pewno był bez owulacji do tego była susza kompletna i wspomoglam się żelem coinve plus czy jakoś tak i byłam mega zaskoczona że jednak się udało ;P a taki ból jajnika mocny o którym piszesz miałam raz w życiu i pamiętam to jak dziś bo siedziałam wtedy na zajęciach na uczelni i zastanawiałam się o co chodzi i znajoma obok mnie uświadomiła że to może być od owulacji ;)
to fakt jak masz roznie z tym sluzem to conceive wielu osobom pomogl. na pewno przy tym dzisiejszym tescie LH jest siadczace o zblizajacej sie owu. nic tylko zyczyc przyjemnosci :) i zaraz bedziemy odliczac dpo i czekac na testoanko. Powodzenia

reklama
Cześć dziewczyny, wpadłam do Was, bo wiedziałam, że macie super rozpiskę na pierwszej stronie z badaniami, a ja właśnie za swoje chciałam się zabrać, ale przy okazji chciałam do Was dołączyć.
Może tu znajdzie się duża ilość staraczek z dobrymi fluidami ciążowymi i ciut podrzucicie ;) można?

Witaj :) kojarzę Cię z kwietniówek ? :D Ale nam nie poszło :/

Do góry