bierzesz cos na prolaktyne? czy to pierwsze badanie potwwierdzajace ze za wysoka?Beta zerowa.. mam za wyokra prolaktyne... wiec to pewnie mi przeszkadza w zajsciu..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bierzesz cos na prolaktyne? czy to pierwsze badanie potwwierdzajace ze za wysoka?Beta zerowa.. mam za wyokra prolaktyne... wiec to pewnie mi przeszkadza w zajsciu..
Faktycznie... To kiedy wybierasz się do ginekologa?
to fakt jak masz roznie z tym sluzem to conceive wielu osobom pomogl. na pewno przy tym dzisiejszym tescie LH jest siadczace o zblizajacej sie owu. nic tylko zyczyc przyjemnosci i zaraz bedziemy odliczac dpo i czekac na testoanko. Powodzenia
Podbrzusze pobolewa wynik testu taki to w jakim przedziale czasowym można się spodziewać owulacji ktoś coś wie ? Potrzebna mi tu dobra dusza do pomocy [emoji14] Zobacz załącznik 897597
Oj to będę trzymać kciuki żeby wszystko wyszło Oki na wizycie jednak....Jutro idę.
Powiedzcie czy cos się zaczyna dziać czy już po bo jutro mój wraca i nie wiem czy zdążymy cos jeszcze podziałać czy już po tzn i tak i tak go napadne
Teraz Ukraińcy każdą pracę przyjmą więc po co komu Polak
45.3 ng/ml a do 29.9 norma. Chociaż czytam ze przed @ jest jej wyrzut wiec pewnie @ za rogiem... musze zrobic sobie w 1 fazie cyklu i zobaczycPrzykro [emoji22]
Bardzo wysoka prolaktyna ?