reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Od pozytywnego testu 24-36 owu powinna być. Ja bym jednak brała byka za rogi i [emoji173]️ z mężem już zaczęła dziś. Kontynuujcie zaś dwa dni jeszcze dla pewności i ciąża musi z tego być [emoji4] ofc testy obowiązkowo kontrolnie do końca dnia i jutro tak samo.
Oooo konkretnie i na temat :D żeby ta ciąża tak łatwo przychodziła i po takich kreskach zawsze była to by było super :D

reklama
:-D:-D:-D ale agentka z Ciebie! To dość przewiewnie miałaś ;)
Zarazki ciążowe to i ja z chęcią przyjmę :rolleyes2:
Dziś spotkałam znajomą, której dawno nie widziałam, moja rówieśniczka i ... zafasolkowana :szok:
No i mnie znowu deprecha dopadła :(

Tak chyba już jest jak chce się mieć dziecko...
Ja też chodzę i wszędzie ciężarne widzę, wózki z maluszkami i koleżankę też spotkałam w przychodni ja do lekarza pracy a ona do ginekologa w 8tc z lekkim plamieniem... no ale cóż... ja się staram nie przejmować i uważam , że przyjdzie i pora na mnie :D

Powiedzcie czy cos się zaczyna dziać czy już po bo jutro mój wraca i nie wiem czy zdążymy cos jeszcze podziałać czy już po tzn i tak i tak go napadne 8-):D
Nie wiem czy to coś Ci powie ale wstawiam moje testy z dziś bo mam też te z rosmana i dzisiaj są najmocniejsze :)
IMG_20180913_142128.jpg

Załączniki

• IMG_20180913_142128.jpg
    IMG_20180913_142128.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 142
A może jakieś wadliwe są? Mi też róż zaraz znika i robi się białe pole a też masz takie paskowe ?
Nie wiem, cholerstwo chyba jakieś :p
Dzisiaj cykne fotę.
U mnie ból jajnika jest bardzo wyraźny, klucie z boku naprzemiennie co miesiąc.
Czytałam że ten ból jest wywołany reakcją na płyn z peknietego pęcherzyka, więc owu wtedy jest.

Beta zerowa.. mam za wyokra prolaktyne... wiec to pewnie mi przeszkadza w zajsciu..
To da się szybko w miarę zbić. Oby się udało!

U mnie śluz to inna bajka ;) nigdy nie mam tego książkowego białka kurzego może góra z 5 razy w życiu ujrzałam taki u siebie a tak to wiecznie wodnisty i jedynie co to teraz czuję że jest tam mi ,,mokro" w poprzednim cyklu czułam cały miesiąc suszę.. ja jak testowałam przy pierwszych staraniach to owulacyjne w cyklu w którym zaszłam nie wychodzily mi wogole więc stwierdziłam że cykl na pewno był bez owulacji do tego była susza kompletna i wspomoglam się żelem coinve plus czy jakoś tak i byłam mega zaskoczona że jednak się udało ;P a taki ból jajnika mocny o którym piszesz miałam raz w życiu i pamiętam to jak dziś bo siedziałam wtedy na zajęciach na uczelni i zastanawiałam się o co chodzi i znajoma obok mnie uświadomiła że to może być od owulacji ;)

Hmm.. powiem Ci , że ja nigdy nie zwracałam uwagi na śluzy czy jest czy nie ma i jaki... teraz dopiero jak chciałabym zajść to tak obserwuje śluz jaki jest i kiedy się pojawia - i z wczorajszego badania wyszło, że owulacja jest tak ruchoma i może być zaraz po okresie , tak jak teraz wyszło mi że owu w 12-13dc a @ miałam przez 7dc :confused: a wg kalendarzyka owu jest bliżej drugiej połowy cyklu , czyli 14dni przed planowaną @ także ciężko zgadnąć kiedy ta owu nastąpi i najlepiej to zaraz po @ co 2 dzień się przytulać aż kilka dni po owu - chociaż my tak robiliśmy ostatnie 2cykle i też nie wyszło - ale wtedy może i w psychice było to też wtedy nie działa . Natura ciężka do przewidzenia :p

Nie wiem, cholerstwo chyba jakieś [emoji14]
Dzisiaj cykne fotę.
U mnie ból jajnika jest bardzo wyraźny, klucie z boku naprzemiennie co miesiąc.
Czytałam że ten ból jest wywołany reakcją na płyn z peknietego pęcherzyka, więc owu wtedy jest.

To da się szybko w miarę zbić. Oby się udało!
To jesteś w 17% szczęśliwców :D ponoć tylko tyle kobiet czuję wyraźnie owulację i to co miesiąc :D tak właśnie wyczytałam a że 20-30 % wogole cos czuję ;P

Hmm.. powiem Ci , że ja nigdy nie zwracałam uwagi na śluzy czy jest czy nie ma i jaki... teraz dopiero jak chciałabym zajść to tak obserwuje śluz jaki jest i kiedy się pojawia - i z wczorajszego badania wyszło, że owulacja jest tak ruchoma i może być zaraz po okresie , tak jak teraz wyszło mi że owu w 12-13dc a @ miałam przez 7dc :confused: a wg kalendarzyka owu jest bliżej drugiej połowy cyklu , czyli 14dni przed planowaną @ także ciężko zgadnąć kiedy ta owu nastąpi i najlepiej to zaraz po @ co 2 dzień się przytulać aż kilka dni po owu - chociaż my tak robiliśmy ostatnie 2cykle i też nie wyszło - ale wtedy może i w psychice było to też wtedy nie działa . Natura ciężka do przewidzenia :p
No właśnie to jest wbrew pozorom bardzo ciężki temat to zajscie w ciążę ;)

reklama
Do góry