reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
czekam na serwis do zmywarki a tak mnie kusi wyjsc do sklepu po te sledziki;p

Mam nadzieję że tu wam fluidki ciążowe będą sprzyjać :)
Fluidow nigdy za wiele [emoji14]
Ale zdziwilam sie ze cie tu zobaczyłam [emoji6] bo wcześniej nie mialas dobrego zdania o tym ze ktos pisze na innym wątku [emoji57]
Witam się w 1dc :)
Przykro [emoji22]
A śledzie przegryzłam ciastkiem dla równowagi haha
Sikasz jutro ?? [emoji23]

Fluidow nigdy za wiele [emoji14]
Ale zdziwilam sie ze cie tu zobaczyłam [emoji6] bo wcześniej nie mialas dobrego zdania o tym ze ktos pisze na innym wątku [emoji57]Przykro [emoji22]Sikasz jutro ?? [emoji23]
nie nie to nie tak. my sie wtedy zle zrozumialysmy. ja myslalam ze ten watek to nastepstwo tego naszego.. i ze czesc poprostu od nas odeszla na rzecz tego wątku.. bo tam juz troche zafasolkowanych pisze o ciazy i ze po uciekalyscie od nas:p
nie mam kompletnie nic przeciwko :)

nie nie to nie tak. my sie wtedy zle zrozumialysmy. ja myslalam ze ten watek to nastepstwo tego naszego.. i ze czesc poprostu od nas odeszla na rzecz tego wątku.. bo tam juz troche zafasolkowanych pisze o ciazy i ze po uciekalyscie od nas:p
nie mam kompletnie nic przeciwko :)
Ja tam nie mam nic przeciwko jak zafasolkowane pisza o ciazy itd [emoji14] chyba zawsze tak jest na forum ze powoli staraczkowe watki robia sie mamusiowe wiec nawet by mi przez mysl nie przyszlo uciekac [emoji14] po prostu pisze tu i tu (i na jakich 2-3 watkach na innych forach [emoji14])
A ten watek jest zupelnie nowy[emoji6]

Ja tam nie mam nic przeciwko jak zafasolkowane pisza o ciazy itd [emoji14] chyba zawsze tak jest na forum ze powoli staraczkowe watki robia sie mamusiowe wiec nawet by mi przez mysl nie przyszlo uciekac [emoji14] po prostu pisze tu i tu (i na jakich 2-3 watkach na innych forach [emoji14])
A ten watek jest zupelnie nowy[emoji6]
tak tak zdazylam sobie to zaobserwowac , to bylo nieporozumienie... do tego została zmieniona nazwa u nas nawet nie zwrocilam uwagi ze byla inna.. jak najbardziej to popieram.. im wieksze grono staraczek tym wiecej wymiany dosiwwadczen, patentow na ciaze i wsparcie :)

reklama
Do góry