reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ha! Ale jestem szczesliwa [emoji23][emoji23] właśnie przeczytalam że bedzie nowy serial, jako kontynuacja dwoch moich ulubionych seriali czyli pamiętniki wampirów i the originals [emoji3][emoji3][emoji7][emoji7]

reklama
Hehe widze ze nie tylko ja oglądałam [emoji12]
No to piateczka [emoji14][emoji113]
Ja moge ciagle i ciagle je walkowac i mi sie nie nudza mimo ze juz wiem co w danej minucie sie stanie [emoji23] w domu jak sprzątam to zazwyczaj netflix na tv włączam i leci mi to [emoji3]
Normalnie nie moge sie doczekać nowego [emoji3]
Wampiry : Dziedzictwo [emoji7]

No to piateczka [emoji14][emoji113]
Ja moge ciagle i ciagle je walkowac i mi sie nie nudza mimo ze juz wiem co w danej minucie sie stanie [emoji23] w domu jak sprzątam to zazwyczaj netflix na tv włączam i leci mi to [emoji3]
Normalnie nie moge sie doczekać nowego [emoji3]
Wampiry : Dziedzictwo [emoji7]

Ja się tylko boję żeby fabuła nie była zbyt naciągana [emoji57] [emoji1] ale niedlugo sie przekonamy [emoji2]

Ja się tylko boję żeby fabuła nie była zbyt naciągana [emoji57] [emoji1] ale niedlugo sie przekonamy [emoji2]
Nooo jesli beda powielac w jakis sposob to co juz było to raczej ciekawie nie bedzie [emoji57] ale moze, moze mają jakies nowe pomysły na ich przygody [emoji3] mam nadzieje ze Caroline tam bedzie [emoji3]

reklama
Do góry