reklama
flor87
Fanka BB :)
Hehe widze ze nie tylko ja oglądałam [emoji12]Ha! Ale jestem szczesliwa [emoji23][emoji23] właśnie przeczytalam że bedzie nowy serial, jako kontynuacja dwoch moich ulubionych seriali czyli pamiętniki wampirów i the originals [emoji3][emoji3][emoji7][emoji7]
Kaamilaaa
No to piateczka [emoji14][emoji113]Hehe widze ze nie tylko ja oglądałam [emoji12]
Ja moge ciagle i ciagle je walkowac i mi sie nie nudza mimo ze juz wiem co w danej minucie sie stanie [emoji23] w domu jak sprzątam to zazwyczaj netflix na tv włączam i leci mi to [emoji3]
Normalnie nie moge sie doczekać nowego [emoji3]
Wampiry : Dziedzictwo [emoji7]
flor87
No to piateczka [emoji14][emoji113]
Ja moge ciagle i ciagle je walkowac i mi sie nie nudza mimo ze juz wiem co w danej minucie sie stanie [emoji23] w domu jak sprzątam to zazwyczaj netflix na tv włączam i leci mi to [emoji3]
Normalnie nie moge sie doczekać nowego [emoji3]
Wampiry : Dziedzictwo [emoji7]
Ja się tylko boję żeby fabuła nie była zbyt naciągana [emoji57] [emoji1] ale niedlugo sie przekonamy [emoji2]
Kaamilaaa
Nooo jesli beda powielac w jakis sposob to co juz było to raczej ciekawie nie bedzie [emoji57] ale moze, moze mają jakies nowe pomysły na ich przygody [emoji3] mam nadzieje ze Caroline tam bedzie [emoji3]Ja się tylko boję żeby fabuła nie była zbyt naciągana [emoji57] [emoji1] ale niedlugo sie przekonamy [emoji2]
flor87
Powinna byc w końcu to jej szkoła [emoji5]Nooo jesli beda powielac w jakis sposob to co juz było to raczej ciekawie nie bedzie [emoji57] ale moze, moze mają jakies nowe pomysły na ich przygody [emoji3] mam nadzieje ze Caroline tam bedzie [emoji3]
Kaamilaaa
No wlasnie jak czytam o tym serialu to nie ma jej w obsadzie [emoji52]Powinna byc w końcu to jej szkoła [emoji5]
flor87
To by było trochę dziwne...No wlasnie jak czytam o tym serialu to nie ma jej w obsadzie [emoji52]
Kaamilaaa
No właśnie ale wszędzie co patrze to jej nie ma [emoji52]To by było trochę dziwne...
Moze sam Alaric bedzie prowadzil szkole [emoji57]
No nic jeszcze troche i sie przekonamy [emoji3]
reklama
martoosia04
Cześć dziewczyny, wpadłam do Was, bo wiedziałam, że macie super rozpiskę na pierwszej stronie z badaniami, a ja właśnie za swoje chciałam się zabrać, ale przy okazji chciałam do Was dołączyć.
Może tu znajdzie się duża ilość staraczek z dobrymi fluidami ciążowymi i ciut podrzucicie można?
Może tu znajdzie się duża ilość staraczek z dobrymi fluidami ciążowymi i ciut podrzucicie można?