reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny ja po kolposkopi i trochę mi ciśnienie zeszło doktor bardzo fajny wszystko na spokojnie wytłumaczył Pana raka nie ma to najważniejsze teraz czekać na wynik wycinka ale myślę że będzie ok
Super! :) oczywiście, że będzie ok ❤️

Ja nie odnioslam takiego wrazenia zeby bylo toksyczne, serio jest tam mnostwo super dziewczyn, na drugim watku w ktorym tam pisze wszystkie mnie rozumieja i popieraja moja decyzje, wiedza ze to moje zycie no ale akurat ta jedna osoba juz ktorys raz kwestionuje moja decyzje jakby to ona lepiej wiedziala co jest dla nas lepsze, co jest dla mnie wazne i co powinnam a czego nie[emoji35]
Wiem ze nie moge sie takim tekstem przejmowac a i tak mam teraz dola.. od prawie roku staram sie o dziecko ale według niektórych wcale mi nie zależy [emoji35]
Kamila proszę Cię olej babsko!
Nie jej sprawa i w dodatku farmazony pitoli!

I ja dołączam do Was. W wieku 39 lat staram się od lipca tego roku o swoje pierwsze dziecko. Jak na razie bez rezultatu :(
Od lipca jeszcze nie tak długo, będzie dobrze :) Witaj :)

Ja zjadam szybko obiad i pędzę na chór :D to moje kolejne hobby :) uwielbiam śpiewać!

reklama
Probowalam czytac od poczatku, ale troche skakalam po stronach. Czy ktorejs z grupy sie juz udalo zaciazyc? Trzymam kciuki za najblizsze testerki! Ja aktualnie czekam na @, wg apki ma byc w pt, ale cos czuje ze bedzie szybciej...

Probowalam czytac od poczatku, ale troche skakalam po stronach. Czy ktorejs z grupy sie juz udalo zaciazyc? Trzymam kciuki za najblizsze testerki! Ja aktualnie czekam na @, wg apki ma byc w pt, ale cos czuje ze bedzie szybciej...
Narazie wszystkie jesteśmy na etapie starań, kilka ma testować na dniach ale ciężarnej nie ma, może będziesz pierwszą? :)

Z moja prolaktyna podobno nie ma szans poki co :no:
Nawet gdzies wyczytalam ze taka PRL swietnie robi za naturalna antykoncepcje:wściekła/y::wściekła/y:

Czas działać[emoji173]
20180911_185525~2.jpg

Załączniki

• 20180911_185525~2.jpg
    20180911_185525~2.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 138
Z moja prolaktyna podobno nie ma szans poki co :no:
Nawet gdzies wyczytalam ze taka PRL swietnie robi za naturalna antykoncepcje:wściekła/y::wściekła/y:
Witam również [emoji4]
Nic nie dzieje się bez powodu.. A z czasem doczekać się kolejnej istoty do kochania
Kiedy masz wizyte u gina ? Też mam wysoką prolaktyne i czekam na wizyte , jestem ciekawa co lekarz na to

Dziękuję Wam za miłe przyjęcie :) Dziś przyszła @, mąż drugi tydzień na delegacji, jestem sama i smutno mi strasznie, więc się tu dziś u Was rozgoszczę :)
Kaamilaaa nie przejmuj się gadaniem innych! Wiesz ja też sobie postanowiłam, że starać się będę do swoich 40-tych urodzin, czyli przez najbliższych 12 m-cy. Potem odpuszczam. Nie wszyscy są w stanie zrozumieć powód takiej decyzji i nie ma ona nic wspólnego z egoizmem, chwilową zachcianką. Nieraz dobrze sobie zrobić przerwę. Ja raptem 3 cykle się staram, a przeżywam to psychicznie ogromnie, że niemal już chcę sobie dać spokój.
Maga_ch Witaj Kochana, bardzo się cieszę, że moim skromnym wpisem zachęciłam Cię do przyłączenia się do wątku :) Też mam problem z podwyższoną prolaktyną :( Umówiłam się z moim ginekologiem, że spróbuję przez 3 cykle bez wsparcia medykamentami, no i niestety 1 października wracam do niego by rozpocząć diagnostykę w kierunku wykrycia przyczyny niemożności zajścia w ciążę. Oczywiście nie jestem tak naiwna, by nie zdawać sobie sprawy ze swojego wieku. Ale mam sportowego ducha walki i zamierzam walczyć o swoje szczęście :) I ja też swojego męża spotkałam znacznie później :)

Witam również [emoji4]
Nic nie dzieje się bez powodu.. A z czasem doczekać się kolejnej istoty do kochania
Kiedy masz wizyte u gina ? Też mam wysoką prolaktyne i czekam na wizyte , jestem ciekawa co lekarz na to
Póki co wysłałam mu maila i czekam na odp. Chce żeby mi dał znać w którym dniu cyklu przyjść, bo te badania sama robiłam i może będzie chciał coś jeszcze sprawdzić. A ty jaki masz poziom?

reklama
Dziękuję Wam za miłe przyjęcie :) Dziś przyszła @, mąż drugi tydzień na delegacji, jestem sama i smutno mi strasznie, więc się tu dziś u Was rozgoszczę :)
Kaamilaaa nie przejmuj się gadaniem innych! Wiesz ja też sobie postanowiłam, że starać się będę do swoich 40-tych urodzin, czyli przez najbliższych 12 m-cy. Potem odpuszczam. Nie wszyscy są w stanie zrozumieć powód takiej decyzji i nie ma ona nic wspólnego z egoizmem, chwilową zachcianką. Nieraz dobrze sobie zrobić przerwę. Ja raptem 3 cykle się staram, a przeżywam to psychicznie ogromnie, że niemal już chcę sobie dać spokój.
Maga_ch Witaj Kochana, bardzo się cieszę, że moim skromnym wpisem zachęciłam Cię do przyłączenia się do wątku :) Też mam problem z podwyższoną prolaktyną :( Umówiłam się z moim ginekologiem, że spróbuję przez 3 cykle bez wsparcia medykamentami, no i niestety 1 października wracam do niego by rozpocząć diagnostykę w kierunku wykrycia przyczyny niemożności zajścia w ciążę. Oczywiście nie jestem tak naiwna, by nie zdawać sobie sprawy ze swojego wieku. Ale mam sportowego ducha walki i zamierzam walczyć o swoje szczęście :) I ja też swojego męża spotkałam znacznie później :)
Ithi, nic się nie martw! Tu gdzie mieszkam mówią że przed 40 to jeszcze młódka i spokojnie można zachodzic[emoji1] Nie czekaj z hormonami, same się nie wyreguluja, trzeba im trochę pomóc[emoji6]

Do góry