reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jedna dziewczyna napisała mi ze skoro zdecydowalismy sie na to ze staramy sie tylko do konca przyszlego roku a potem odpuszczamy to widocznie wcale nam nie zalezy na dziecku. Nie no kurde od roku sie staramy ale nam nie zależy.. no super [emoji20][emoji9]To nie na tym forum w ogóle...
Proszę Cię... Ta laska to nierówno pod sufitem ma po prostu...[emoji58] a Ty sobie do głowy nie dobieraj bo szkoda Twojego czasu i nerwów [emoji8][emoji8][emoji8]
Ile razy było tak, że ludzie starali się dłuuuuugo i nic. Potem stwiwrdzili, że odpuszczają, a tu pyk-udało się! I co wtedy? Nie chcieliby tego dziecka?[emoji33] nie ogarniam toku myślenia tej dziewczyny, ktora Ci to napisała [emoji52] przychodzi mi na myśl cytat z pewnego filmu, który na pewno każda z Was zna..."PODŁOŚĆ LUDZKA NIE ZNA GRANIC".

Jedna dziewczyna napisała mi ze skoro zdecydowalismy sie na to ze staramy sie tylko do konca przyszlego roku a potem odpuszczamy to widocznie wcale nam nie zalezy na dziecku. Nie no kurde od roku sie staramy ale nam nie zależy.. no super [emoji20][emoji9]To nie na tym forum w ogóle...
To ci wstrętna baba, gnida jakaś... Nie przejmuj się, tutaj niektórych ci takich rzeczy nie powie :*

Ja na przykład sobie powiedziałam że nie chce już dzieci po 30 roku życia i co, to też świadczy o tym że nie chce dziecka w ogóle? :-/ dobra kpina... Każda z nas podejmuje własne decyzje i nikomu nic do tego. Każda z nas wybiera swój czas na rodzicielstwo....

reklama
Do góry