reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czesc dziewczyny, Ithi dala mi odwagi, tez sie przywitam! 34 lata (w listopadzie 35..) starania o pierwsze dziecko od zeszlego pazdziernika. Po drodze przerwa bo odkrylam problemy z tarczyca - Hashimoto, podobno TSH juz unormowane. Rozpoczelismy na nowo starania od lipca, no i znow klops, tym razem prolaktyna 39.5 przy normie do 23.3... Czekam na gina, zeby mi cos na to przepisal. Boje sie, ze jak prolaktyna spadnie to wyjdzie cos nowego...
Ehh czemu milosc zycia spotkalam tak pozno??

Czesc dziewczyny, Ithi dala mi odwagi, tez sie przywitam! 34 lata (w listopadzie 35..) starania o pierwsze dziecko od zeszlego pazdziernika. Po drodze przerwa bo odkrylam problemy z tarczyca - Hashimoto, podobno TSH juz unormowane. Rozpoczelismy na nowo starania od lipca, no i znow klops, tym razem prolaktyna 39.5 przy normie do 23.3... Czekam na gina, zeby mi cos na to przepisal. Boje sie, ze jak prolaktyna spadnie to wyjdzie cos nowego...
Niestety na niektóre rzeczy w życiu nie mamy wpływu, musisz cieszyć się tym co masz, czyli jak wnioskuję wspaniałego faceta u boku, uwierz w to że niedługo doczekacie się wspólnego cudu :) tymczasem rozgosc się u nas :*

Tak ktos tam na gorze ułożył Ci plan na ta miłość[emoji8] teraz kwestia czasu i będzie kolejna osoba do kochania[emoji8][emoji7][emoji64]

Witaj [emoji4] życzę zeby szybko sie wam udalo [emoji4]

reklama
Na kolecje kebab i Somersby[emoji41][emoji13]
Musze odreagowac ten dzien bo byl jakis kiepski.
Kurde, ja zrobiłam spaghetti i tak się nim objadlam że teraz mi niedobrze... Ale pycha było bo nawet syn mi koło talerza stał i wyjadal :p pierwszy raz tak sie zainteresował tym co jem bo zwykle tylko jogurt, owoce i sloiki :) napilabym się wina ale sama z dzieckiem dziś jestem więc nie mogę bu :(

Do góry