reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja po tym jak dwa cykle pod rzad na kilka dni przed @ testowalam i byly cienie które potem znikaly i przychodziła @ wole zaczekac i testowac po terminie bo jesli znow by wyszły cienie i mogla by to byc biochem. To wolalabym nie wiedziec [emoji57]
Ja w tamtym cyklu miałam jakieś felerne testy każdy pokazal cień gdzie potem te ciebie robiły się takie mega widoczne ale ja podejrzewałam że one są wadliwe nawet się nie nastawiałam ale pierwszy raz się spotkałam z czymś takim przeważnie test pokazywał mi biel i to się wcale nie zmieniało nawet po czasie

reklama
Ja w tamtym cyklu miałam jakieś felerne testy każdy pokazal cień gdzie potem te ciebie robiły się takie mega widoczne ale ja podejrzewałam że one są wadliwe nawet się nie nastawiałam ale pierwszy raz się spotkałam z czymś takim przeważnie test pokazywał mi biel i to się wcale nie zmieniało nawet po czasie
Ale mi cienie wychodzily od razu, slabo widoczne ale jednak, na kilku były w jeden dzien a w kolejne już byly coraz slabsze i @ przychodziła.. z jednej strony zaluje ze nie zrobilam bety bo bym miala jasnosc ale z drugiej moze lepiej nie wiedziec jesli to jednak bylo to..

reklama
Do góry