1
185097
Gość
Otoz to!Czasami mam wrażenie że pacjent ma większą wiedzę od lekarza [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Otoz to!Czasami mam wrażenie że pacjent ma większą wiedzę od lekarza [emoji23]
Trzymać będziemy kochana nie stresuj się będzie dobrze [emoji6]Jutro ja mam wizytę u urologa i już sram w gacie ... Nie wiem czego się spodziewać kompletnie, mam nadzieję że kamyki się zmniejszyły a to co dziś znalazłam to był jego jakiś odlamek a nie coś nowego. Trzymsjcie kciuki za mnie bu
Oczywiście, że tak nie jest. Podczytalam ta wasza wymianę zdań. Mam wrażenie, że tamto forum jest ogólnie bardzo toksyczne. Dlatego zniknelam stamtąd, bo też próbowały mi wmówić, że moja Iga tak grzecznie spi w nocy, bo ja "wytresowalam" i nie mieści się w normie... (tzn coś z nią musi być nie tak ) bo przecież niemowlaki się budzą w nocy choćby raz.. No i że pewnie kłamie. A zresztą szkoda gadać [emoji1]No nie dziwie ci sie, przeciez tsh masz ewidentnie do zbicia [emoji853]
Pytanko :
Dziewczyny powiedzcie mi czy to ze mamy ustalone jak długo sie staramy i ze jak nie wyjdzie do konca przyszlego roku i odpuscimy to znaczy ze wcale mi na dziecku nie zalezy ? [emoji35]
Bo wedlug niektorych tak...
Odezwij się jutro po wizycie [emoji8]Jutro ja mam wizytę u urologa i już sram w gacie ... Nie wiem czego się spodziewać kompletnie, mam nadzieję że kamyki się zmniejszyły a to co dziś znalazłam to był jego jakiś odlamek a nie coś nowego. Trzymsjcie kciuki za mnie bu
Dopuki nie ma @ jest nadzieja, takie bóle są też na początku ciąży więc łatwo się pomylić, głowa do góryHej kochane moje po dzisiejszym 10 godzinnym dniu stresującym w pracy wszystko mnie boli dosłownie ,brzuch jakieś skurcze dziwne mnie łapią i plecy mnie nawalają oj chyba nici z tego cyklu bo za bardzo aż mnie boli wszystko pewnie @ przyjdzie jak nic [emoji52]
Najważniejsze że to nasze jest w super towarzystwie ;POczywiście, że tak nie jest. Podczytalam ta wasza wymianę zdań. Mam wrażenie, że tamto forum jest ogólnie bardzo toksyczne. Dlatego zniknelam stamtąd, bo też próbowały mi wmówić, że moja Iga tak grzecznie spi w nocy, bo ja "wytresowalam" i nie mieści się w normie... (tzn coś z nią musi być nie tak ) bo przecież niemowlaki się budzą w nocy choćby raz.. No i że pewnie kłamie. A zresztą szkoda gadać [emoji1]
Ja nie odnioslam takiego wrazenia zeby bylo toksyczne, serio jest tam mnostwo super dziewczyn, na drugim watku w ktorym tam pisze wszystkie mnie rozumieja i popieraja moja decyzje, wiedza ze to moje zycie no ale akurat ta jedna osoba juz ktorys raz kwestionuje moja decyzje jakby to ona lepiej wiedziala co jest dla nas lepsze, co jest dla mnie wazne i co powinnam a czego nie[emoji35]Oczywiście, że tak nie jest. Podczytalam ta wasza wymianę zdań. Mam wrażenie, że tamto forum jest ogólnie bardzo toksyczne. Dlatego zniknelam stamtąd, bo też próbowały mi wmówić, że moja Iga tak grzecznie spi w nocy, bo ja "wytresowalam" i nie mieści się w normie... (tzn coś z nią musi być nie tak ) bo przecież niemowlaki się budzą w nocy choćby raz.. No i że pewnie kłamie. A zresztą szkoda gadać [emoji1]