reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Może dołącz do Nas i opowiedz coś o sobie ? [emoji4]
Pisałam kiedyś na poprzednim wątku ale z powodu nawalu pracy przestałam i czasem sobie podczytuje, kiedy szukam nadziei i sil ze moze kiedys jednak sie uda, bo kolejnym stataczka się udaję.
Mam 31 lat i staram sie o pierwsze dzieciątko juz 10 cykl na razie bez skutku, teraz czekam na @ ktora sie spóźnia.. ale testy negatywne, więc raczej znów się nie udało.

reklama
Pisałam kiedyś na poprzednim wątku ale z powodu nawalu pracy przestałam i czasem sobie podczytuje, kiedy szukam nadziei i sil ze moze kiedys jednak sie uda, bo kolejnym stataczka się udaję.
Mam 31 lat i staram sie o pierwsze dzieciątko juz 10 cykl na razie bez skutku, teraz czekam na @ ktora sie spóźnia.. ale testy negatywne, więc raczej znów się nie udało.
Może owulacja była później hm zawsze możesz betę zrobić

Witaj :) i nie trać nadziei, w końcu się uda!
A robiłaś już badania, wiesz co jest nie tak?

Mam nadzieje , że zanim ja będę się starać to już tutaj wszystkie będą mamami i będą mi dawać rady jak wytrzymać żeby nie oszaleć [emoji23]
Zanim ty sie zaczniesz starac to juz wszystkie z dzieciakami beda zasuwac [emoji3]
Hej dziewczyny ;-) podczytuje Was z ukrycia więc chociaż się przywitam i życzę Wam powodzenia [emoji4]
Hej [emoji4]
Wedlug endokrynologa nie ma podstaw abym dostala cos teraz na Tsh (mam 3.36). Bo zarowno ft3, ft4 i przeciwciala sa w porzadku, na usg tez nic nie wyszlo i nie ma sensu mnie faszerowac proszkami.
Jestem troche zla. Bo chciałam zbic to tsh.
Dziwne... [emoji848] przecież tak czy siak tsh powinno byc duzo nizsze jak dla staraczki to nawet około 1....
Hej [emoji4] trzymam kciuki zeby jednak beta wyszla pozytywna [emoji3]
A testuj kobieto, najwyżej powtorzysz za dwa dni. Ja miałam pozytyw 4 dni przed @, a test nie był z porannego moczu
Jestem za tym zeby nie namawiac do szybkiego testowania [emoji14] lepiej czekać te kilka dni niz sie załamywać bo biel ktora przeciez moze nie byc ostatecznym wynikiem [emoji14]

reklama
Zanim ty sie zaczniesz starac to juz wszystkie z dzieciakami beda zasuwac [emoji3] Hej [emoji4]Dziwne... [emoji848] przecież tak czy siak tsh powinno byc duzo nizsze jak dla staraczki to nawet około 1....Hej [emoji4] trzymam kciuki zeby jednak beta wyszla pozytywna [emoji3]Jestem za tym zeby nie namawiac do szybkiego testowania [emoji14] lepiej czekać te kilka dni niz sie załamywać bo biel ktora przeciez moze nie byc ostatecznym wynikiem [emoji14]
Każda robi jak uważa

Do góry