reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Może dołącz do Nas i opowiedz coś o sobie ? [emoji4]
Pisałam kiedyś na poprzednim wątku ale z powodu nawalu pracy przestałam i czasem sobie podczytuje, kiedy szukam nadziei i sil ze moze kiedys jednak sie uda, bo kolejnym stataczka się udaję.
Mam 31 lat i staram sie o pierwsze dzieciątko juz 10 cykl na razie bez skutku, teraz czekam na @ ktora sie spóźnia.. ale testy negatywne, więc raczej znów się nie udało.

reklama
Pisałam kiedyś na poprzednim wątku ale z powodu nawalu pracy przestałam i czasem sobie podczytuje, kiedy szukam nadziei i sil ze moze kiedys jednak sie uda, bo kolejnym stataczka się udaję.
Mam 31 lat i staram sie o pierwsze dzieciątko juz 10 cykl na razie bez skutku, teraz czekam na @ ktora sie spóźnia.. ale testy negatywne, więc raczej znów się nie udało.
Może owulacja była później hm zawsze możesz betę zrobić

Witaj :) i nie trać nadziei, w końcu się uda!
A robiłaś już badania, wiesz co jest nie tak?

Mam nadzieje , że zanim ja będę się starać to już tutaj wszystkie będą mamami i będą mi dawać rady jak wytrzymać żeby nie oszaleć [emoji23]
Zanim ty sie zaczniesz starac to juz wszystkie z dzieciakami beda zasuwac [emoji3]
Hej dziewczyny ;-) podczytuje Was z ukrycia więc chociaż się przywitam i życzę Wam powodzenia [emoji4]
Hej [emoji4]
Wedlug endokrynologa nie ma podstaw abym dostala cos teraz na Tsh (mam 3.36). Bo zarowno ft3, ft4 i przeciwciala sa w porzadku, na usg tez nic nie wyszlo i nie ma sensu mnie faszerowac proszkami.
Jestem troche zla. Bo chciałam zbic to tsh.
Dziwne... [emoji848] przecież tak czy siak tsh powinno byc duzo nizsze jak dla staraczki to nawet około 1....
Hej [emoji4] trzymam kciuki zeby jednak beta wyszla pozytywna [emoji3]
A testuj kobieto, najwyżej powtorzysz za dwa dni. Ja miałam pozytyw 4 dni przed @, a test nie był z porannego moczu
Jestem za tym zeby nie namawiac do szybkiego testowania [emoji14] lepiej czekać te kilka dni niz sie załamywać bo biel ktora przeciez moze nie byc ostatecznym wynikiem [emoji14]

reklama
Zanim ty sie zaczniesz starac to juz wszystkie z dzieciakami beda zasuwac [emoji3] Hej [emoji4]Dziwne... [emoji848] przecież tak czy siak tsh powinno byc duzo nizsze jak dla staraczki to nawet około 1....Hej [emoji4] trzymam kciuki zeby jednak beta wyszla pozytywna [emoji3]Jestem za tym zeby nie namawiac do szybkiego testowania [emoji14] lepiej czekać te kilka dni niz sie załamywać bo biel ktora przeciez moze nie byc ostatecznym wynikiem [emoji14]
Każda robi jak uważa

Do góry