reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Witaj :) i nie trać nadziei, w końcu się uda!
A robiłaś już badania, wiesz co jest nie tak?
Na razie oprócz lekko podwyzszonego cholesterolu :p to reszta w normie.. tarczyca ok, hormony te ktore robilam tez ok..
Jesli chodzi o męża ma wyniki w normie; chociaz morfologia dobrych plemnikow tylko 4 proc.
Po @ pojde do gin zapytam sie co jeszcze zrobić czy zbadać bo juz sama nie wiem.

reklama
Zanim ty sie zaczniesz starac to juz wszystkie z dzieciakami beda zasuwac [emoji3] Hej [emoji4]Dziwne... [emoji848] przecież tak czy siak tsh powinno byc duzo nizsze jak dla staraczki to nawet około 1....Hej [emoji4] trzymam kciuki zeby jednak beta wyszla pozytywna [emoji3]Jestem za tym zeby nie namawiac do szybkiego testowania [emoji14] lepiej czekać te kilka dni niz sie załamywać bo biel ktora przeciez moze nie byc ostatecznym wynikiem [emoji14]
I o to chodzi [emoji12] Tego Wam wszystkim życzę [emoji56]

Zanim ty sie zaczniesz starac to juz wszystkie z dzieciakami beda zasuwac [emoji3] Hej [emoji4]Dziwne... [emoji848] przecież tak czy siak tsh powinno byc duzo nizsze jak dla staraczki to nawet około 1....Hej [emoji4] trzymam kciuki zeby jednak beta wyszla pozytywna [emoji3]Jestem za tym zeby nie namawiac do szybkiego testowania [emoji14] lepiej czekać te kilka dni niz sie załamywać bo biel ktora przeciez moze nie byc ostatecznym wynikiem [emoji14]
Dzieki :-*

Pozazdroscilam wam tych testów owulacyjnych jak nic hehe a że byłam dziś w rosmanie i patrzyly na mnie to stwierdziłam że kupię [emoji14] owulacja niby ma być w niedzielę zobaczymy co mi te testy pokażą ;p
IMG_20180911_133048.jpg

Załączniki

• IMG_20180911_133048.jpg
    IMG_20180911_133048.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 148
Pozazdroscilam wam tych testów owulacyjnych jak nic hehe a że byłam dziś w rosmanie i patrzyly na mnie to stwierdziłam że kupię [emoji14] owulacja niby ma być w niedzielę zobaczymy co mi te testy pokażą ;pZobacz załącznik 896878
Coś powoli się dzieje, może być u ciebie jak u azulki, nagle myk gruba krecha :)

Co do testów ciążowych przed @, to ja osobiście mam takie podejście że zrobię wcześniej ale jak kreski nie będzie to nie tracę nadziei, bo wiem że może być fałszywie negatywny :) wszystko to wynik z mojej niecierpliwości hi wiem że jeśli jestem w ciąży to za dwa /trzy czy cztery dni nadal będę ale chce wiedzieć jak najszybciej się da :p takie zboczenie moje :p

reklama
Coś powoli się dzieje, może być u ciebie jak u azulki, nagle myk gruba krecha :)

Co do testów ciążowych przed @, to ja osobiście mam takie podejście że zrobię wcześniej ale jak kreski nie będzie to nie tracę nadziei, bo wiem że może być fałszywie negatywny :) wszystko to wynik z mojej niecierpliwości hi wiem że jeśli jestem w ciąży to za dwa /trzy czy cztery dni nadal będę ale chce wiedzieć jak najszybciej się da [emoji14] takie zboczenie moje :p
A ja po tym jak dwa cykle pod rzad na kilka dni przed @ testowalam i byly cienie które potem znikaly i przychodziła @ wole zaczekac i testowac po terminie bo jesli znow by wyszły cienie i mogla by to byc biochem. To wolalabym nie wiedziec [emoji57]

Do góry