Alterego
Fanka BB :)
Oooo! Ja również trzymam miło wiedzieć, że nie jestem sama !Widzę że nie jedyna czekam 3 dni do @ , kciuki trzymam oby były dwie kreseczki [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo! Ja również trzymam miło wiedzieć, że nie jestem sama !Widzę że nie jedyna czekam 3 dni do @ , kciuki trzymam oby były dwie kreseczki [emoji6]
To kiedy testujemy [emoji16] ?Oooo! Ja również trzymam miło wiedzieć, że nie jestem sama !
Hihihi też dobrze!Haha mam wrazenie ze moj maz W końcu zaczal dzialac [emoji7]
Właśnie miałam was pytać kiedy testujecie, my tutaj czekamy na jakieś dwie kreski, każda z nas chce zostać e ciocia hihiTo kiedy testujemy [emoji16] ?
trzeba być dobrej myśli! Trzymam kciuki!Ale lekarz mowil ze pecherzyk nie dojrzewa... 2 sprawa bralam tabsy dopochwowe... Stres... I juz 2 testy po @ nie wyszly...
Może dołącz do Nas i opowiedz coś o sobie ? [emoji4]Hej dziewczyny ;-) podczytuje Was z ukrycia więc chociaż się przywitam i życzę Wam powodzenia [emoji4]
Mnie to kusi żeby dziś zatestowac ,ale z drugiej strony boje się bieli hihi w sumie jeszcze 2 dni do @Właśnie miałam was pytać kiedy testujecie, my tutaj czekamy na jakieś dwie kreski, każda z nas chce zostać e ciocia hihi