reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Buterrfly- normalnie będę miała wyrywanego zeba, a w sumie to mam dwie osemki do wyrwania. Tylko nie wiem czy na jednej wizycie to przejdzie. Mam nadzieję, że gladko pójdzie.... Tak długo zwlekalam z tymi zebami.. Ale już dość [emoji849] Idę i wyrywam, najwyżej umrę na tym fotelu [emoji1]
No nie ma co.. Im w gorszym stanie tym więcej będą Ci dokuczać. Raz się przemęczysz i będziesz miała spokój .. Spokojnie umrzeć Ci nie dadzą [emoji14] chyba [emoji12]

reklama
hej dziewczynki...
nie odzywam sie ale Was podczytuje na bieżąco....jakis mam ciężki czas.....w pracy mam ciężka sytuację.....mega stresowa....dziewczyna odeszła wszystkie obowiązki spadły na mnie....bardzo liczylam ze ciąża pozwoli mi stąd uciec od tego stresu a tu kolejne obowiązki....a ciazy brak...:( nie mam na nic siły jestem psychicznie tak podłamana....:(
Nikomu nie psujesz hunoru! Jesteśmy tutaj, żeby sobie pomagać i wygadać się jak trzeba :) Rozumiem doskonale twój stres, zwłaszcza kiedy chcesz uciec a tu nie wychodzi. W końcu się uda :)

W sumie nie mam ulubionego gatunku [emoji4] czytam co mi w ręce wpadnie [emoji23] kupuje nałogowo ksiażki bo marzę w przyszłości zrobić sobie taką swoją prywatną biblioteczke [emoji4]
Ja też jestem molem książkowym ❤️
Zazwyczaj czytam książki historyczne albo sf. I też kolekcjonuję :)

Chyba jutro zatestuje z rana... Bo co innego zrobic... Ale narazie wgl sie nie czuje zeby sie udalo... Po 44cyklach nie mam zbytnio duzych nadzieji... Jedyne co to strasznie mi goraco momentami
Rozumiem, że po tylu porażkach już nie chcesz nawet testować ale kiedyś się uda ❤️

Hej[emoji5]
U Nas byly wczoraj boboseksy[emoji7][emoji13][emoji16][emoji23][emoji131][emoji132]
Dzis poprawimy[emoji16]
Zbieram sie powoli bo mam dzis endokrynologa na 11[emoji5]
Poprawiaj :D komuś musi w końcu zaskoczyć :)

Dzień dobry [emoji16] też się nie wyspalam ... U nas też wczorajszy wieczór był miły, powiedzialabym, że nawet zbyt miły... mój Tz udawal, że zapomniał o tym, że nie biorę tabletek zirytowal mnie. A później chcąc mnie pocieszyć, stwierdził że przecież 2 miesiące nie robią różnicy
Teraz to na pewno okres mi się spóźni z tego stresu
My też mieliśmy zaczynać niby od października, ale stwierdziłam słusznie, że od razu nie wyjdzie i trzeba działać od razu :) bo mój mąż chce prezent urodzinowy :D żart, ale w sumie też chciałbym dziecko w czerwcu /lipcu :)

Dzisiaj na 1530 kolposkopia i już mi że stresu kiszki skręca..... Ahhh zawsze pod górkę w tym życiu
Będzie dobrze! To nie jest bolesne tylko niemiłe trochę. Trzymam kciuki za dobry wynik! :)

Ja jutro mam wyrywanie zeba.... nieszczesnej osemki, też już mnie skreca. [emoji52]
Nigdy nie miałam, ale nie martw się, oni wiedzą co robią :D

reklama
Do góry