reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Lepiej zaczynac wcześniej bo nigdy nie wiadomo jak długo będzie się czekać na dzidzię a tak na prawdę 2 miesiące to żadna różnica :D my z mężem pierwsze mieliśmy tak zaplanowane mocno i jak mały się już urodził to mój mąż się mnie zapytał czemu my go wcześniej nie zrobiliśmy tylko tak długo na niego kazaliśmy sobie czekac [emoji14]
Niby racja [emoji16] Zresztą co ma być to będzie...

reklama
Mam wkońcu dzisiaj wolne. Jestem u rodziców. Szykuje BIGOS [emoji7] Mmm taki mamysiowy pycha. Potem idę ogarnąć mamie ogródek z kwiatami pewnie się ucieszy , bo też wiecznie w pracy i nie ma kiedy tam posprzątać.. Po obiadzie idziemy zobaczyć może jakieś grzyby są [emoji12]
Dzisiaj na 1530 kolposkopia i już mi że stresu kiszki skręca..... Ahhh zawsze pod górkę w tym życiu
Trzymam kciuki , nie denerwuj się będzie dobrze. Ważne żeby wynik był dobry
Ja jutro mam wyrywanie zeba.... nieszczesnej osemki, też już mnie skreca. [emoji52]
Przykładaj sobie dużo zimnego do policzka po stronie tej ósemki po usunięciu , nie będziesz puchła , a dotego super ulga [emoji6]
A usuwają Ci normalnie czy chirurgicznie ?

Robiłam naleśniki żeby jeszcze coś zjeść przed lekarzem i mąż mnie bzyknał przy stole[emoji23][emoji16]
Stwierdził ze musi uzupełnić armię[emoji23][emoji16][emoji13]

reklama
Buterrfly- normalnie będę miała wyrywanego zeba, a w sumie to mam dwie osemki do wyrwania. Tylko nie wiem czy na jednej wizycie to przejdzie. Mam nadzieję, że gladko pójdzie.... Tak długo zwlekalam z tymi zebami.. Ale już dość [emoji849] Idę i wyrywam, najwyżej umrę na tym fotelu [emoji1]

Do góry