reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

My też z mężem z testami owulacyjnymi w tym cyklu , trafilismy w owulację i oczywiście po najmocniejszych kreskach przytulanie bylo dwa dni z rzędu , puki co jestem 3 dni przed @ pobolewa mnie brzuch ,wczoraj kręgosłup mnie bolał i strasznie dużo sluzu mam więc zobaczymy co to będzie [emoji6]
Brzmi dobrze :D mam nadzieję, że się Wam udało :)

U mnie jak zwykle w 12dc bol jajnika taki ze az mnie zgina [emoji20] po cholere tak boli jak to nie owu [emoji20]
A kiedy masz owulację? Bo objaw jak po pęknięciu pęcherzyka..

reklama
Kurde nie wiem o co chodzi ale ciągle mnie boli podbrzusze... Owulacja już była więc o co Kaman? :( aż zaczynam się martwić czy coś się nie dzieje, chociaż w sierpniu byłam na usg i niczego lekarka nie widziała. Na chwilę przestało popołudniu i znowu boli...

Brzmi dobrze :D mam nadzieję, że się Wam udało :)

A kiedy masz owulację? Bo objaw jak po pęknięciu pęcherzyka..
Chciała bym bardzo aby się udało , 3 miesiące temu odstawiłam tabletki anty i nie wiadomo czy organizm do siebie już doszedł i czy wyrównała się gospodarka chormonalna , testy owulacyjne owulację pokazały nie wiadomo czy pęcherzyk pękł [emoji6]

Witam serdecznie :) to jesteśmy w podobnym wieku i też mamy takie stare córki :D
Trzymam kciuki za ten cykl!

A czy nie uważasz, że dziecko powinno być czymś wyczekiwanym i chcianym a nie konsekwencją, czyli problemem?

Ale dziecko jest jakaś konsekwencja nikt mie mówi ze jest nie chciane czy problemem

Ale dziecko jest jakaś konsekwencja nikt mie mówi ze jest nie chciane czy problemem
Ale jesli stara sie o dziecko to raczej nie mysli sie w kategorii ze to bedzie konsekwencją seksu bez zabezpieczania tylko kims kogo sie pragnie sprowadzic na świat i wychować.
Jak nie widzisz roznicy to juz nie wiem co powiedziec.

reklama
Ale jesli stara sie o dziecko to raczej nie mysli sie w kategorii ze to bedzie konsekwencją seksu bez zabezpieczania tylko kims kogo sie pragnie sprowadzic na świat i wychować.
Jak nie widzisz roznicy to juz nie wiem co powiedziec.
Dlatego ja już nie komentuje tego co Ewelina pisze, bo do niej nic nie dociera[emoji58]

Do góry