Myślę że każda z nas na to liczy hihiMiejmy nadzieję że każda zaskoczy szybko![]()
reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Też się z tym zgadzam. Dziewczyny wcześniej próbowały być mile i napisać mniej więcej to samo ale mniej drastycznie, ale taka jest prawda.Ewelina czytajac Twoje posty aż mnie krew zalewa czasami! I to dosłownie! I az musze powiedziec Ci w koncu pare slow bo wyjdę z siebie.
Powiedz mi jak Ty widzisz swoja przyszłość? Bardzo chcesz teraz dziecka, ok. Kazda z Nas chce. Ale czy Ty doroslas do tej odpowiedzialnosci? Bo mi sie wydaje ze nie! Jestes w III kl technikum, przed Tobą matura, multum nauki, i nie wmawiaj mi ze Ty jestes swiadoma decyzji o dziecku na takim etapie w swoim zyciu. Dla Ciebie wazniejsze jest teraz to aby począć dziecko niz skończyć normalnie szkole? Majac dziecko zapewne nie skonczysz tej szkoly i co Ci pozostanie? Gdzie znajdziesz prace bez matury? Jak utrzymasz siebie, dziecko? Z zasiłków?? Jaka zapewnisz przyszlosc temu dziecku skoro sama na starcie rezygnujesz z wlasnej przyszlosci!? Twoj facet tez nie jest lepszy! "Kończy w Tobie i wie jakie mogą byc tego konsekwencje"! Nosz kurde! To dla Was tak wygladaja starania o dziecko? Z myślą "co ma byc to bedzie"!? Aby się spuścić i tyle? Dzieci co Wy robicie?? Oboje nie dorosliscie do dziecka! Bo wy sami jeszcze jestescie dziecmi! Bardzo chcialabym poznac zdanie Twoich rodziców na temat Twoich staran o dziecko teraz. Bo to na nich spadnie utrzymanie Ciebie i tego dziecka. Sorry, ale wątpię ze Twoj chlopak zarabia tyle aby utrzymać siebie, dziewczynę, male dziecko, opłacić rachunki i godnie żyć z miesiaca na miesiąc. Juz nie mówiąc aby coś odkładać na przyszłość dziecka. Bo oszczędności tez pewnie nie macie?
Chcesz sprowadzic na ten swiat dziecko którego nawet nie bedziesz potrafila utrzymać!?
Będę szczera do bólu, ale lepiej wróć do nauki , a nie baw sie w zakladanie rodziny! Bo przeczysz sobie sama we wszystkim co piszesz.
Lu_cy
Ja za 2 tygodnie biorę się ostro do roboty. Co drugi dzień, czerwone wino polwytrawne na lepsze ukrwienie i działamy. Może znajdzie się jakiś silny żołnierzyk który da radęMyślę że każda z nas na to liczy hihi![]()
Bunia1992
Ja miałam tak w poprzednim cyklu że większość czasu mnie bolało razem z kręgosłupem a nigdy tak nie miałam też nie wiem od czego to mogło byćKurde nie wiem o co chodzi ale ciągle mnie boli podbrzusze... Owulacja już była więc o co Kaman?aż zaczynam się martwić czy coś się nie dzieje, chociaż w sierpniu byłam na usg i niczego lekarka nie widziała. Na chwilę przestało popołudniu i znowu boli...
Bunia1992
Jest konsekwencją kochania się bez zabezpieczenia kiedy nie jest w planach a kiedy jest w planach jest owocem miłości nie konsekwencją.Ale dziecko jest jakaś konsekwencja nikt mie mówi ze jest nie chciane czy problemem
Bunia1992
Chociaz ja już mam listę zakupów na następny cykl starań w razie co ;P ten zel coś tam plus olej z wiesiołka i testy owulacyjne ;PMyślę że każda z nas na to liczy hihi![]()
Jak ja nie cierpię czekać, moja najsłabsza strona ;P
Do dzieła! Będę mocno trzymać za ciebie kciuki, za dwa tygodnie to ja już będę wiedzieć czy nam wyszło, aż się doczekać nie mogę, człowiek jest pełen nadziei puki coJa za 2 tygodnie biorę się ostro do roboty. Co drugi dzień, czerwone wino polwytrawne na lepsze ukrwienie i działamy. Może znajdzie się jakiś silny żołnierzyk który da radę![]()
reklama
Kaamilaaa
Poza tym Ewelina ja poruszylam wazna kwestie tego jak wyobrazasz sobie mieszkanie w ciąży lub zaraz po porodzie z kims z kim wcześniej nie bylas na codzień..? Zeby zachodzic w ciaze i moc razem wychowywac spokojnie i w milosci dziecko, uwazam ze wczesniej należy troche sie dotrzeć i pomieszkac razem inaczej moze byc kiepsko.