reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
No to jest już nas trójka
Ja jakbym mogła to bym spała do 12 i pewnie bym dalej była niewyspana. Za to w weekend sobie odbijam
@Bunia1992 i @Fizzymensa hihihi, przybijam piątkę dzisiaj pospałam do 10 a czasem zimą zdarza się i dłużej a mąż ma dwie ręce, to sobie umie zrobić jedzenie
1
185097
Gość
Kreska ciemnieje? Nie mam zwidów?
Dziś 11dc, mam nadzieje ze do 13dc bedzie pozytyw bo zamierzam iść wtedy na usg podejrzec co tam się dzieje.
Owulacja w tym cyklu bedzie raczej pozniej niz zwykle, ostatnio mialam miedzy 11 a 12dc.
Realnie te kreski testowe sa ciut ciemniejsze ale moj aparat nie umie wylapac koloru[emoji19]
Dziś 11dc, mam nadzieje ze do 13dc bedzie pozytyw bo zamierzam iść wtedy na usg podejrzec co tam się dzieje.
Owulacja w tym cyklu bedzie raczej pozniej niz zwykle, ostatnio mialam miedzy 11 a 12dc.
Realnie te kreski testowe sa ciut ciemniejsze ale moj aparat nie umie wylapac koloru[emoji19]
Załączniki
buterrfly
Jak najbardziej ciemnieje [emoji6]Kreska ciemnieje? Nie mam zwidów?
Realnie te kreski testowe sa ciut ciemniejsze ale moj aparat nie umie wylapac koloru[emoji19]Zobacz załącznik 896302
1
185097
Gość
Uff bo juz bylam zla na ten cykl[emoji13][emoji13] chyba za bardzo przyzwyczailam sie do tego ze mam dosc wczesnie owulacje[emoji23] a tu zonk! Teraz będzie trochę pozniej[emoji13]
buterrfly
Widzisz jeszcze może Cię zaskoczyć [emoji14] Chce żebyś miała urozmaicenieUff bo juz bylam zla na ten cykl[emoji13][emoji13] chyba za bardzo przyzwyczailam sie do tego ze mam dosc wczesnie owulacje[emoji23] a tu zonk! Teraz będzie trochę pozniej[emoji13]
Nat Bluebell
Ciemnieje całkiem ładnie
Ciemnieje :* :* ja jutro zrobienia znowu i mam nadzieję że test będzie już jaśniejszyKreska ciemnieje? Nie mam zwidów?
Realnie te kreski testowe sa ciut ciemniejsze ale moj aparat nie umie wylapac koloru[emoji19]Zobacz załącznik 896302
1
185097
Gość
"Armagedon" jest na TV puls. Tak bym chciala obejrzeć, ale tak mi się chce spać ze szok[emoji23]
Teraz juz tak ciemno
Teraz juz tak ciemno
reklama