reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Kreska ciemnieje? Nie mam zwidów?
Dziś 11dc, mam nadzieje ze do 13dc bedzie pozytyw bo zamierzam iść wtedy na usg podejrzec co tam się dzieje.
Owulacja w tym cyklu bedzie raczej pozniej niz zwykle, ostatnio mialam miedzy 11 a 12dc.
Realnie te kreski testowe sa ciut ciemniejsze ale moj aparat nie umie wylapac koloru[emoji19]
20180909_192717~2.jpg

Załączniki

• 20180909_192717~2.jpg
    20180909_192717~2.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 191
Dziś 11dc, mam nadzieje ze do 13dc bedzie pozytyw bo zamierzam iść wtedy na usg podejrzec co tam się dzieje.
Owulacja w tym cyklu bedzie raczej pozniej niz zwykle, ostatnio mialam miedzy 11 a 12dc.
Realnie te kreski testowe sa ciut ciemniejsze ale moj aparat nie umie wylapac koloru[emoji19]Zobacz załącznik 896302
Jak najbardziej ciemnieje [emoji6]

Uff bo juz bylam zla na ten cykl[emoji13][emoji13] chyba za bardzo przyzwyczailam sie do tego ze mam dosc wczesnie owulacje[emoji23] a tu zonk! Teraz będzie trochę pozniej[emoji13]

Realnie te kreski testowe sa ciut ciemniejsze ale moj aparat nie umie wylapac koloru[emoji19]Zobacz załącznik 896302
Ciemnieje :* :* ja jutro zrobienia znowu i mam nadzieję że test będzie już jaśniejszy :)

reklama
Do góry