reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ee jeszcze nie, ale w przyszła niedzielę chyba się już spakujemy. Wylot mamy 19 w środę a do wtorku chodzę do pracy. Jadę na oparach urlopu także każdy dzień się liczy.
No to tak ,nie będzie jak na spokojnie się zebrać w tygodniu.. Ale strasznie zazdroszcze Wam tej Turcji
Milo ze pamietasz [emoji1]
Odpoczac musialam... Ale czasu tez mi braklo...
Okres zawsze byl w 28dc max 30dc...
Dzis 32dc test negatywny a okresu nadal brak.. Pecherzyk niby nie rosl ale nadzieja jest... Wczoraj mnie brzuch bolal na @ a dzis juz spokoj... Czekam do srody z 3 testem...
Cieszę się bardzo , że wszystko wporządku [emoji4]
Już troszkę lepiej ?
Oby do środy nic się nie rozkręciło jednak !

reklama
No tak nie zawsze w życiu wszystko wychodzi Nam idealnie.. Trzeba być dobrej myśli, a czasem odreagować wszystkie stresy i nerwy, bo się zamęczysz..
Jednak objawy na @ ? Czy przez ten pęcherzyk masz takie myśli ?
Brzuch mnie wczoraj bolal a dzis cisza... A dzis wysypaly pryszcze...
Jesli lekarz mówi ze pecherzyk nie dojrzewa to chyba tak jest...
Co bd to bd ale znajac zycie przyjdzie heh

reklama
Do góry