reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Matko ale wy skrobiecie. Żadna obiadu nie szykuje?
Ja juz po [emoji14] rolady, kluski, sosik i surówka z jablka ogorka i pora [emoji14] ale ja nie gotowałam [emoji14] bo my u tz rodziców [emoji14]
Jak ma cie to uspokoić zrób. I zostaw te internety :p
No nie wiem czy test ją uspokoi [emoji57] jesli to zagniezdzenie to i tak jeszcze nic na tescie nie wyjdzie a za kilka dni juz moga byc || [emoji57]

Ja juz po [emoji14] rolady, kluski, sosik i surówka z jablka ogorka i pora [emoji14] ale ja nie gotowałam [emoji14] bo my u tz rodziców [emoji14]
No nie wiem czy test ją uspokoi [emoji57] jesli to zagniezdzenie to i tak jeszcze nic na tescie nie wyjdzie a za kilka dni juz moga byc || [emoji57]

No poczekam jeszcze te 4 dni

Ooo jak ja uwielbiam rolady i kluseczki śląskie mmm mogłabym jeść cały czas [emoji5]
My zjedliśmy rosołek i jeszcze czekamy aż schab się udusi, do tego kasza i zasmażane buraczki :)

reklama
Mata edukacyjna, zabawki interaktywne, moze jakis kocyk / komplet z la millou [emoji6]10dni przed @ to normalne ze temperatura jest wysoka [emoji6]
Czekaj spokojnie [emoji6]
U mnie spada np dzien przed albo w dniu @ dopiero [emoji6]Nie czytaj internetow [emoji14]
Nie wiem czy to prawda ze do 3msc ciazy moze wystepowac @...
Znam tylko przypadek gdzie dziewczyna w terminie @ dostala normalnie krwawienia jak przy @ ale dwa tygodnie pozniej znow zaczela krwawic i jak sie okazało to bylo poronienie samoistne i do teraz nie wie czym bylo spowodowane to pierwsze krwawienie.

No właśnie nic nie pozostaje mi jak tylko czekać do tego nieszczęsnego @....

U mnie dzisiaj klopsiki w sosie z leśnych grzybów (teściu zbierał własnoręcznie), kluski i surówka z pora.... :-D:-D:-D Niedzielne obiadki u nas zawsze na bogato ;)

Do góry