1
185097
Gość
Wiele kobiet boli brzuch we wczesnej ciazy tak jak wlasnie na okres. Wiec czas pokaze jak to sie skonczyEhh zobaczę co czas pokaże ale boli mnie brzuch tak jak w @. Wiec chyba wychodzi na to ze nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiele kobiet boli brzuch we wczesnej ciazy tak jak wlasnie na okres. Wiec czas pokaze jak to sie skonczyEhh zobaczę co czas pokaże ale boli mnie brzuch tak jak w @. Wiec chyba wychodzi na to ze nie
Wiele kobiet boli brzuch we wczesnej ciazy tak jak wlasnie na okres. Wiec czas pokaze jak to sie skonczy
Mata edukacyjna, zabawki interaktywne, moze jakis kocyk / komplet z la millou [emoji6]Pytanie za 100pkt[emoji13]
Co kupić 2-miesiecznemu dziecku z okazji chrzcin?
Hej dziewczyny! Co ja pacze, tyle stron zapisanych a dopiero 12
W weekendy to ja jednak lubię sobie pospać
U mnie dalej podwyższona temperatura
Weźcie mi coś powiedzcie, bo zaraz zwariuje chyba już nie wiem co myśleć ....
10dni przed @ to normalne ze temperatura jest wysoka [emoji6]22 dc, @ ma być za jakieś 10 dni. Chyba faktycznie będę musiała dalej mierzyć temperaturę i wtedy się upewnię Po prostu to wszystko jest takie nowe dla mnie i ekscytacja sięga zenitu
28lat, 2cykl czyli od sierpnia 2018 i o pierwsze dziecko.
Nie czytaj internetow [emoji14]Dziewczyny dużo na ten temat słyszałam i czytałam. To prawda ze do 3 miesięcy może występować @ czy plamienie w ciąży
Ewelina nie nakręcaj się. Poczekaj do jutra aż się rozkręci i wtedy wszystko będzie jasne... Okres , okresowi nie równy.. Miałaś trochę stresówChyba tak...
Ewelina nie nakręcaj się. Poczekaj do jutra aż się rozkręci i wtedy wszystko będzie jasne... Okres , okresowi nie równy.. Miałaś trochę stresów
A jakbym miała być szczera, na Twoim miejscu bym tak panicznie nie szukała oznak ciąży.. Nie teraz kiedy nie wiesz czego się spodziewać przy swoim partnerze
.Wiele kobiet boli brzuch we wczesnej ciazy tak jak wlasnie na okres. Wiec czas pokaze jak to sie skonczy
Rob jak uważasz[emoji5].
Azulka mam test myślisz mogę zrobić teraz?
Rob jak uważasz[emoji5]