reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A czy któraś wie co u Tsylunii ? Dawno nie dała znaku , a ona czekała też na @.. Chyba nic się nie stało złego mam nadzieje [emoji46]
Milo ze pamietasz [emoji1]
Odpoczac musialam... Ale czasu tez mi braklo...
Okres zawsze byl w 28dc max 30dc...
Dzis 32dc test negatywny a okresu nadal brak.. Pecherzyk niby nie rosl ale nadzieja jest... Wczoraj mnie brzuch bolal na @ a dzis juz spokoj... Czekam do srody z 3 testem...

To ja w ogóle się w to nie bawię :p
Ja juz dobre 7msc mierze wiec teraz jakos mi dziwnie jak nie moge [emoji57]przyzwyczailam sier [emoji57]
A czemu nie możesz?
Bo zapomnialam spakowac termometr i pojechalam bez wiec dwa cykle bez mierzenia beda [emoji14] nawet nie ma sensu kupować nowy bo w tym cyklu innym i tak mierzyc bym nie mogla a na jeden sie nie oplaca [emoji57]

Ja juz dobre 7msc mierze wiec teraz jakos mi dziwnie jak nie moge [emoji57]przyzwyczailam sier [emoji57]Bo zapomnialam spakowac termometr i pojechalam bez wiec dwa cykle bez mierzenia beda [emoji14] nawet nie ma sensu kupować nowy bo w tym cyklu innym i tak mierzyc bym nie mogla a na jeden sie nie oplaca [emoji57]
No tak racja. Ja w sumie dopiero 1 miesiąc mierze taki pełny, zaczęłam to robić z ciekawości czy naprawdę z wykresu można coś wyczytać. W zeszłym miesiącu mierzylam 2 tygodnie Ale nie od początku cyklu

No tak racja. Ja w sumie dopiero 1 miesiąc mierze taki pełny, zaczęłam to robić z ciekawości czy naprawdę z wykresu można coś wyczytać. W zeszłym miesiącu mierzylam 2 tygodnie Ale nie od początku cyklu
I co spodobalo sie mierzenie ? [emoji14] ja sie juz tak przyzwyczailam ze teraz jakos mi dziwnie [emoji57] tz sie cieszy bo go nie budze rano no mowi ze odpoczynek od tego mi sie przyda [emoji57]no i tak jak mowie nie oplaca mi sie.na jeden cykl kupować nowy tym bardziej ze potem chyba zaczne chodzic na monitoring [emoji57]

I co spodobalo sie mierzenie ? [emoji14] ja sie juz tak przyzwyczailam ze teraz jakos mi dziwnie [emoji57] tz sie cieszy bo go nie budze rano no mowi ze odpoczynek od tego mi sie przyda [emoji57]no i tak jak mowie nie oplaca mi sie.na jeden cykl kupować nowy tym bardziej ze potem chyba zaczne chodzic na monitoring [emoji57]
Bardzo mi się podoba :) napewno z niego nie zrezygnuje. Ja mierze o 5 rano bo tak wstaje do pracy i w weekend jest problem bo też muszę budzik nastawić :)

reklama
Bardzo mi się podoba :) napewno z niego nie zrezygnuje. Ja mierze o 5 rano bo tak wstaje do pracy i w weekend jest problem bo też muszę budzik nastawić :)
Ja codziennie o 5:10 [emoji6] tylko ze ja po mierzeniu to wstawalam tz do pracy szykować i potem albo dalej spalam albo szlam ćwiczyć [emoji57] w weekend to raczej nie mialam problemu z mierzeniem bo mierzylam i dalej spac [emoji14] a teraz jakos tak dziwnie ze rano wchodze na ovuview a tam brak temperatury [emoji57]

Do góry