reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A czy któraś wie co u Tsylunii ? Dawno nie dała znaku , a ona czekała też na @.. Chyba nic się nie stało złego mam nadzieje [emoji46]
Milo ze pamietasz [emoji1]
Odpoczac musialam... Ale czasu tez mi braklo...
Okres zawsze byl w 28dc max 30dc...
Dzis 32dc test negatywny a okresu nadal brak.. Pecherzyk niby nie rosl ale nadzieja jest... Wczoraj mnie brzuch bolal na @ a dzis juz spokoj... Czekam do srody z 3 testem...

To ja w ogóle się w to nie bawię :p
Ja juz dobre 7msc mierze wiec teraz jakos mi dziwnie jak nie moge [emoji57]przyzwyczailam sier [emoji57]
A czemu nie możesz?
Bo zapomnialam spakowac termometr i pojechalam bez wiec dwa cykle bez mierzenia beda [emoji14] nawet nie ma sensu kupować nowy bo w tym cyklu innym i tak mierzyc bym nie mogla a na jeden sie nie oplaca [emoji57]

Ja juz dobre 7msc mierze wiec teraz jakos mi dziwnie jak nie moge [emoji57]przyzwyczailam sier [emoji57]Bo zapomnialam spakowac termometr i pojechalam bez wiec dwa cykle bez mierzenia beda [emoji14] nawet nie ma sensu kupować nowy bo w tym cyklu innym i tak mierzyc bym nie mogla a na jeden sie nie oplaca [emoji57]
No tak racja. Ja w sumie dopiero 1 miesiąc mierze taki pełny, zaczęłam to robić z ciekawości czy naprawdę z wykresu można coś wyczytać. W zeszłym miesiącu mierzylam 2 tygodnie Ale nie od początku cyklu

No tak racja. Ja w sumie dopiero 1 miesiąc mierze taki pełny, zaczęłam to robić z ciekawości czy naprawdę z wykresu można coś wyczytać. W zeszłym miesiącu mierzylam 2 tygodnie Ale nie od początku cyklu
I co spodobalo sie mierzenie ? [emoji14] ja sie juz tak przyzwyczailam ze teraz jakos mi dziwnie [emoji57] tz sie cieszy bo go nie budze rano no mowi ze odpoczynek od tego mi sie przyda [emoji57]no i tak jak mowie nie oplaca mi sie.na jeden cykl kupować nowy tym bardziej ze potem chyba zaczne chodzic na monitoring [emoji57]

I co spodobalo sie mierzenie ? [emoji14] ja sie juz tak przyzwyczailam ze teraz jakos mi dziwnie [emoji57] tz sie cieszy bo go nie budze rano no mowi ze odpoczynek od tego mi sie przyda [emoji57]no i tak jak mowie nie oplaca mi sie.na jeden cykl kupować nowy tym bardziej ze potem chyba zaczne chodzic na monitoring [emoji57]
Bardzo mi się podoba :) napewno z niego nie zrezygnuje. Ja mierze o 5 rano bo tak wstaje do pracy i w weekend jest problem bo też muszę budzik nastawić :)

reklama
Bardzo mi się podoba :) napewno z niego nie zrezygnuje. Ja mierze o 5 rano bo tak wstaje do pracy i w weekend jest problem bo też muszę budzik nastawić :)
Ja codziennie o 5:10 [emoji6] tylko ze ja po mierzeniu to wstawalam tz do pracy szykować i potem albo dalej spalam albo szlam ćwiczyć [emoji57] w weekend to raczej nie mialam problemu z mierzeniem bo mierzylam i dalej spac [emoji14] a teraz jakos tak dziwnie ze rano wchodze na ovuview a tam brak temperatury [emoji57]

Do góry