reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jak tam Wam sobota mija? [emoji4] ja jestem wytyrana po wczorajszym i dzisiejszym dniu. Wykopki, plewienie w ogrodzie, koszenie i wiele innych zajęć. Tesciowa żyć nie daje [emoji19] w ramach relaksu oglądam żużel i naszła mnie ochota na drineczka. Piję drugiego, ale jakoś samej nie smakuje [emoji1422] mąż za granicą, na imprezie. Także zero kontaktu [emoji19][emoji19] to stwierdziłam, że w ramach samotności zapytam co tam u Was się dzieje? [emoji6] zapowiadają się u Was dzikie boboseksy weekendowe?[emoji23][emoji16]

Jak tam Wam sobota mija? [emoji4] ja jestem wytyrana po wczorajszym i dzisiejszym dniu. Wykopki, plewienie w ogrodzie, koszenie i wiele innych zajęć. Tesciowa żyć nie daje [emoji19] w ramach relaksu oglądam żużel i naszła mnie ochota na drineczka. Piję drugiego, ale jakoś samej nie smakuje [emoji1422] mąż za granicą, na imprezie. Także zero kontaktu [emoji19][emoji19] to stwierdziłam, że w ramach samotności zapytam co tam u Was się dzieje? [emoji6] zapowiadają się u Was dzikie boboseksy weekendowe?[emoji23][emoji16]
U mnie boboseksow nie będzie bo już dawno po owu ale na zwykłe szanse sa. My mamy dosyć wybujale temperamenty [emoji219]

U mnie boboseksow nie będzie bo już dawno po owu ale na zwykłe szanse sa. My mamy dosyć wybujale temperamenty [emoji219]
Takie zwykłe też są cudne [emoji41][emoji41] powiem Wam, że mi to w ogóle brakuje seksu [emoji23][emoji23] czy bobo czy zwykłego, ale brakuje [emoji24][emoji24]

Ja właśnie pije piwko ale pomimo pozytywnego testu dziś seksy odpuszczam :) zbyt zmęczona, mam nadzieję że ze wczoraj coś zostało, jutro się poprawi ewentualnie hihi

Ja właśnie pije piwko ale pomimo pozytywnego testu dziś seksy odpuszczam :) zbyt zmęczona, mam nadzieję że ze wczoraj coś zostało, jutro się poprawi ewentualnie hihi
Ziomki kursują w Twoim ciele, wiec na pewno się wstrzelą tam gdzie powinni [emoji16] z resztą tak jak się mówi, codziennie też nie jest dobrze. Trzeba wychillowac [emoji16] no to zdrówko [emoji4]

Takie zwykłe też są cudne [emoji41][emoji41] powiem Wam, że mi to w ogóle brakuje seksu [emoji23][emoji23] czy bobo czy zwykłego, ale brakuje [emoji24][emoji24]
Nie dziwię ci się. Nie wiem czy dałabym radę w związku na odległość. My się nie rozstawalismy nigdy na dłużej niż 4 dni a i tak było mi ciężko. Podziwiam takie kobiety szczerze że dają radę, ja od razu łapie depresje i smutki.

U mnie też dzisiaj nic, oboje jesteśmy padnięci - działka, zakupy i takie inne sprawy , zamiast odpocząć w weekend to lataliśmy to tu to tam cały dzień. Mąż już chrapie zdrowo od jakiejś pół godziny XD A ja posiedzę jeszcze, może jakiś serial obejrze i chyba też pójde spać bo normalnie padam na twarz.

reklama
Ja piję piwko, siedzi u nas kumpel, bo reszta nie mogła przyjść :)
Pozdrawiam Cię, że dajesz radę z mężem wyjazdowym.

Pewnie, nic na siłę :)

Nie dziwię ci się. Nie wiem czy dałabym radę w związku na odległość. My się nie rozstawalismy nigdy na dłużej niż 4 dni a i tak było mi ciężko. Podziwiam takie kobiety szczerze że dają radę, ja od razu łapie depresje i smutki.
No ja też właśnie :/ nie umiem być sama, góra kilka dni a i tak mi smutno. Poza tym jakoś mi nieswojo kiedy jestem sama a mąż daleko.

Do góry