Fizzymensa
Fanka BB :)
Dokładnie o tym myślałam haha! Czytasz mi w myślachCoś typu simsy. Robisz bara bara i odrazu po robisz test i już wiesz [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie o tym myślałam haha! Czytasz mi w myślachCoś typu simsy. Robisz bara bara i odrazu po robisz test i już wiesz [emoji23][emoji23]
U mnie boboseksow nie będzie bo już dawno po owu ale na zwykłe szanse sa. My mamy dosyć wybujale temperamenty [emoji219]Jak tam Wam sobota mija? [emoji4] ja jestem wytyrana po wczorajszym i dzisiejszym dniu. Wykopki, plewienie w ogrodzie, koszenie i wiele innych zajęć. Tesciowa żyć nie daje [emoji19] w ramach relaksu oglądam żużel i naszła mnie ochota na drineczka. Piję drugiego, ale jakoś samej nie smakuje [emoji1422] mąż za granicą, na imprezie. Także zero kontaktu [emoji19][emoji19] to stwierdziłam, że w ramach samotności zapytam co tam u Was się dzieje? [emoji6] zapowiadają się u Was dzikie boboseksy weekendowe?[emoji23][emoji16]
Takie zwykłe też są cudne [emoji41][emoji41] powiem Wam, że mi to w ogóle brakuje seksu [emoji23][emoji23] czy bobo czy zwykłego, ale brakuje [emoji24][emoji24]U mnie boboseksow nie będzie bo już dawno po owu ale na zwykłe szanse sa. My mamy dosyć wybujale temperamenty [emoji219]
Ziomki kursują w Twoim ciele, wiec na pewno się wstrzelą tam gdzie powinni [emoji16] z resztą tak jak się mówi, codziennie też nie jest dobrze. Trzeba wychillowac [emoji16] no to zdrówko [emoji4]Ja właśnie pije piwko ale pomimo pozytywnego testu dziś seksy odpuszczam zbyt zmęczona, mam nadzieję że ze wczoraj coś zostało, jutro się poprawi ewentualnie hihi
Nie dziwię ci się. Nie wiem czy dałabym radę w związku na odległość. My się nie rozstawalismy nigdy na dłużej niż 4 dni a i tak było mi ciężko. Podziwiam takie kobiety szczerze że dają radę, ja od razu łapie depresje i smutki.Takie zwykłe też są cudne [emoji41][emoji41] powiem Wam, że mi to w ogóle brakuje seksu [emoji23][emoji23] czy bobo czy zwykłego, ale brakuje [emoji24][emoji24]
Dokładnie! nie ma co na siłę się teges najwyżej będzie kolejny cykl, świat się nie skończyZiomki kursują w Twoim ciele, wiec na pewno się wstrzelą tam gdzie powinni [emoji16] z resztą tak jak się mówi, codziennie też nie jest dobrze. Trzeba wychillowac [emoji16] no to zdrówko [emoji4]
Ja piję piwko, siedzi u nas kumpel, bo reszta nie mogła przyjśćJak tam Wam sobota mija? [emoji4] ja jestem wytyrana po wczorajszym i dzisiejszym dniu. Wykopki, plewienie w ogrodzie, koszenie i wiele innych zajęć. Tesciowa żyć nie daje [emoji19] w ramach relaksu oglądam żużel i naszła mnie ochota na drineczka. Piję drugiego, ale jakoś samej nie smakuje [emoji1422] mąż za granicą, na imprezie. Także zero kontaktu [emoji19][emoji19] to stwierdziłam, że w ramach samotności zapytam co tam u Was się dzieje? [emoji6] zapowiadają się u Was dzikie boboseksy weekendowe?[emoji23][emoji16]
Pewnie, nic na siłęJa właśnie pije piwko ale pomimo pozytywnego testu dziś seksy odpuszczam zbyt zmęczona, mam nadzieję że ze wczoraj coś zostało, jutro się poprawi ewentualnie hihi
No ja też właśnie :/ nie umiem być sama, góra kilka dni a i tak mi smutno. Poza tym jakoś mi nieswojo kiedy jestem sama a mąż daleko.Nie dziwię ci się. Nie wiem czy dałabym radę w związku na odległość. My się nie rozstawalismy nigdy na dłużej niż 4 dni a i tak było mi ciężko. Podziwiam takie kobiety szczerze że dają radę, ja od razu łapie depresje i smutki.