reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Najpierw czeka się na owulację, potem na okres i tak w kółko ;)

Witam nowa staraczke :)

Pod koniec września mój synu ma mieć usuwane migdały. Od miesiąca nie chodzi do przedszkola żeby się nie zarazić, to siostra bez uprzedzenia przyjechała dziś z kaszlaca siostrzenica... Jeżeli mi się mały zarazi rozpetam wojne domowa :(
Ojej wkurzyla bym sie tez jak i ty [emoji53]
Moj ma miec operacje w polowie października [emoji849] teraz ma katar ale mam nadzieje ze od konca miesiaca już bedzie spokój [emoji849]

reklama
Też bym tak chciała dwójkę spłodzić każde za pierwszym razem ;P
Miałam szczęście, to fakt :)

Najpierw czeka się na owulację, potem na okres i tak w kółko ;)

Witam nowa staraczke :)

Pod koniec września mój synu ma mieć usuwane migdały. Od miesiąca nie chodzi do przedszkola żeby się nie zarazić, to siostra bez uprzedzenia przyjechała dziś z kaszlaca siostrzenica... Jeżeli mi się mały zarazi rozpetam wojne domowa :(
Uh, też bym się wściekła :/ mam nadzieję że jednak się nie zarazi.

Ojej wkurzyla bym sie tez jak i ty [emoji53]
Moj ma miec operacje w polowie października [emoji849] teraz ma katar ale mam nadzieje ze od konca miesiaca już bedzie spokój [emoji849]
A puszczasz teraz do przedszkola? Najgorszy okres na zabiegi teraz bo najwięcej wirusów zaczyna się panoszyć :/

A puszczasz teraz do przedszkola? Najgorszy okres na zabiegi teraz bo najwięcej wirusów zaczyna się panoszyć :/
Moj do przedszkola nie chodzi [emoji6]
No wlasnie to najgorszy czas, moj miał miec operacje w sierpniu ale z braku miejsc operacje byly przesuwane i dopiero ten nieszczęsny październik nam przypadł [emoji53]

Pozytyw już czy dalej lipa? :D brzuch boli że wytrzymać nie mogę :/

Załączniki

• 20180908_192130.jpg
    20180908_192130.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 41
Ja myślę że już :) to do dzieła
Zobaczymy czy brzuch przestanie boleć, bo teraz nawet seksow sobie nie wyobrażam taki ból, któraś też ma takie bóle w połowie cyklu? Mnie na @ nie boli a na owulacje okropnie.... Chciałam wziąść coś na ból ale mam smak na piwko więc odpuszczam :/

Zobaczymy czy brzuch przestanie boleć, bo teraz nawet seksow sobie nie wyobrażam taki ból, któraś też ma takie bóle w połowie cyklu? Mnie na @ nie boli a na owulacje okropnie.... Chciałam wziąść coś na ból ale mam smak na piwko więc odpuszczam :/
Ojej współczuję tych bóli.. Ale przynajmniej wiesz ze masz owulacje i testy to potwierdzają.

U mnie dziś 20 dc. Chodzę wściekła od rana i wszystkim się obrywa. Niech ten dzień już się kończy. Muszę Męża jakos przeprosić za te moje dzisiejsze humory :) planuje winko świeczki i ciepła kąpiel. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
Ja mam takie bóle jak pęka pęcherzyk, rzadko się zdarza że tego nie mam. Akurat jak tego nie czułam to zaszlam. Pójdę do lekarza to się go zapytam o to. Bo mój poprzedni lekarz tego nie skomentował

Do góry