reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja czasami muszę wyjść ze znajomymi bo inaczej bym kontakt z ludźmi potrąciła i stała się dzikusem bo tutaj w okolicy nie mam znajomych i nawet nie mam do kogo na kawę iść [emoji14]
Mi tam zadnych znajomych nie trzeba [emoji14] baaardzo przejechalam sie na dawnej "przyjaciolce" wiec teraz ostrozna jestem [emoji6] zdecydowanie wystarczy mi na codzień tz i mlody [emoji6] a teraz znow przez prawie dwa miesiące mam jeszcze rodzicow tz [emoji4]
Ze swoja matka i jedna siostrą nie rozmawiam, z ojcem podobnie a z druga siostra tylko od czasu do czasu wiec tak na prawde mam tylko młodego, tz i jego rodzine [emoji4]

reklama
Łooo boze kobito! Gdzieś sie uchowała z tą mocną głową?[emoji13][emoji16]
No widzisz, tak mam od zawsze :rolleyes: ale to wcale nie jest fajne, bo czasem bym chciała się upić a nie tak łatwo.

Ja też mam niestety mocna głowę i to tak że mój mąż polega przy mnie dlatego nigdy nie pijemy razem w towarzystwie bo wstyd ;P ja po butelce wina nie czuję że wogole coś piłam taki dramat ;P
Hihihi, u mnie też mąż szybciej wymieka :-D

Ja już też nam słaba głowę ;D jedno piwo i mam dość ;)

Wyniki badań są dobre. Czyli pewnie trzeba czekać poprostu aż "pyknie" ;) chyba że te badania 22-25 dc wyjdą jakieś kijowe
To dobrze że wyniki okej :-) :) do roboty w takim razie!

Ja mialam dość spokojne dziewczyny na studiach, które bylo ciezko namówić zeby olac wyklady i isc na pizze! A co mowiac o imprezce[emoji23]
Ja studiowałam na ASP więc zasadniczo jedna wielka impreza :rofl2:

Ja żałuję tylko jednej rzeczy że będąc 20 letnia mama nie umiałam się cieszyć macierzynstwem dużo rzeczy mnie irytowało wiem że teraz byłoby zupełnie inaczej gdyby tylko dostać druga szansę na bycie mama :)
Też tak mam, byłam niecierpliwa i zbyt panikowałam, za mało było u mnie luzu i radości w tym. Teraz chcę się poprawić :rolleyes2:

Jak moje dziewczyny były malutkie to wydawało mi się, że to już zawsze taj będzie i kiedy czasem wychodzilam wieczorem na imprezkę albo do znajomych to zawsze byłam taka rozdarta, że z jednej strony chcę już wracać do dzieci a z drugiej wolałabym balowac bez zmartwień do rana:baffled:
A to chwila mija, dziewczyny już duże i znowu baluje ile chcę :-D

Mąż poszedł spać stwierdził że jest zmęczony :baffled::oo::no2:

Mi tam zadnych znajomych nie trzeba [emoji14] baaardzo przejechalam sie na dawnej "przyjaciolce" wiec teraz ostrozna jestem [emoji6] zdecydowanie wystarczy mi na codzień tz i mlody [emoji6] a teraz znow przez prawie dwa miesiące mam jeszcze rodzicow tz [emoji4]
Ze swoja matka i jedna siostrą nie rozmawiam, z ojcem podobnie a z druga siostra tylko od czasu do czasu wiec tak na prawde mam tylko młodego, tz i jego rodzine [emoji4]
Dlatego ja nie mam przyjaciół mam tylko znajomych :D

Dlatego ja nie mam przyjaciół mam tylko znajomych :D
Ja mam znajome tylko tu i na innym forum [emoji14]
Przyjaciół juz nie chce [emoji6] po ponad 13latach dowiedziałam się ze moja "przyjaciolka" cale zycie tylko mnie wykorzystywala bylam na kazde zawolanie a za plecami robila ze mnie najgorszą [emoji57]

Ja mam znajome tylko tu i na innym forum [emoji14]
Przyjaciół juz nie chce [emoji6] po ponad 13latach dowiedziałam się ze moja "przyjaciolka" cale zycie tylko mnie wykorzystywala bylam na kazde zawolanie a za plecami robila ze mnie najgorszą [emoji57]
Ja też już miałam takie bliższe znajome które jak znalazły sobie faceta to zapominały że ludzi znają a przypominały sobie zaraz po rozstaniu ;P pamiętam jak kolezanka z czasów kiedy chodziłam często na imprezy to właśnie z nią tak szalałam znalazła sobie faceta zaraz po tym jak ja poznałam mojego męża to potem już jej nigdzie nie moglam wyciągnąć nawet na głupie wyjście na zakupy... Po czym rozstała się na początku tego roku i sobie o mnie przypomniała no dość w porę szkoda że nie patrzy na to że mam małe dziecko i męża a ona mając chłopaka nigdzie z domu wyjść nie mogła za to teraz może i myśli że ja jestem taka dyspozycyjna ;P

Ja też już miałam takie bliższe znajome które jak znalazły sobie faceta to zapominały że ludzi znają a przypominały sobie zaraz po rozstaniu ;P pamiętam jak kolezanka z czasów kiedy chodziłam często na imprezy to właśnie z nią tak szalałam znalazła sobie faceta zaraz po tym jak ja poznałam mojego męża to potem już jej nigdzie nie moglam wyciągnąć nawet na głupie wyjście na zakupy... Po czym rozstała się na początku tego roku i sobie o mnie przypomniała no dość w porę szkoda że nie patrzy na to że mam małe dziecko i męża a ona mając chłopaka nigdzie z domu wyjść nie mogła za to teraz może i myśli że ja jestem taka dyspozycyjna ;P
Ja sie po tylu latach dowiedziałam ze moja "przyjaciółka" caly czas mnie wykorzystywala, utrzymywala ze mna kontakt i pozory przyjazni tylko po to zeby miec od kogo wyciagnac kase jak potrzeba [emoji57] a za plecami nawijala o mnie do wszystkich jaka to ja najgorsza [emoji57] no coz lepiej pozno niz wcale dowiedzieć sie nawet najgorszej prawdy [emoji57]
Wiem ze jestem glupia i mimo ze juz minely ponad 3 lata od kiedy wszystkie jej klamstwa wyszly najaw i od naszej ostatniej "rozmowy" (nigdy nie bylam w gorszym stanie niz wtedy gdy dowiedziałam sie kim tak na prawde fla niej jestem..) to czasami.mam chwile ze za nia tęsknię, wiem głupie ale jak tyle lat kogos uwazalo sie za rodzine to ciezko sie pogodzic z prawdą..

Ja sie po tylu latach dowiedziałam ze moja "przyjaciółka" caly czas mnie wykorzystywala, utrzymywala ze mna kontakt i pozory przyjazni tylko po to zeby miec od kogo wyciagnac kase jak potrzeba [emoji57] a za plecami nawijala o mnie do wszystkich jaka to ja najgorsza [emoji57] no coz lepiej pozno niz wcale dowiedzieć sie nawet najgorszej prawdy [emoji57]
Wiem ze jestem glupia i mimo ze juz minely ponad 3 lata od kiedy wszystkie jej klamstwa wyszly najaw i od naszej ostatniej "rozmowy" (nigdy nie bylam w gorszym stanie niz wtedy gdy dowiedziałam sie kim tak na prawde fla niej jestem..) to czasami.mam chwile ze za nia tęsknię, wiem głupie ale jak tyle lat kogos uwazalo sie za rodzine to ciezko sie pogodzic z prawdą..
Ludzie potrafią być tacy fałszywi a przy tym udawać super przyjaciół ale nie masz co tęsknić za takimi ludźmi nie warto chociaż wiem że wspomnienia mile masz i to za nimi tęsknisz ;)
Moje dawne dobre znajome przypominają sobie o mnie jak czegoś chcą ;P

Ewelina nie stresuj się tak, bo to ma wpływ na spóźniający się okres, a jak zacznie Ci się spóźniać to dopiero będzie jazda ;)

reklama
Do góry