Buuuu zawsze ta @ psuje plany ale wczoraj jakaś dziewczyna pisała że dziś test hi hiJa miałam takie plany ale okres w środę mnie wyprzedził [emoji2][emoji1]
reklama
buterrfly
Fanka BB :)
Hej dziewczyny [emoji4]
Dzisiaj znowu w pracy i jutro ,i pewnie tak jeszcze bardzo długo. 2 tydzień bez ani jednego dnia wolnego [emoji57]
Widzę,że parę tematów poruszyłyście. Ja alkoholu nie pije, mój ojciec był alkoholikiem i się boje. Jedynie jeden , max. 2 drinki przy okazjach typu urodziny. Mam słabą głowe, ale za to szybko trzeźwieje.
Przez całe moje życie nie byłam na ani jednej imprezie.. Teraz na studiach też nie. Studia robie zaocznie ,a średnia wieku w mojej grupie to 36 lat.. Dogadujemy się, ale pomysły wspólnych imprez kończą się na planowaniu
Po skończeniu liceum wszyscy znajomi się skończyli. Nawet przyjaciółki teraz udają że Cię na ulicy nie widzą. Niestety w klasie to same takie dwulicowe dziewczyny były. Za plecami obgadywały , a tak to teraz przyjaciółki. Tematy do rozmowy to kosmetyki , co zamówiłam do ubrania i seks.. To o czym tu z takimi gadać..[emoji12]
Gimnazjum to najgorszy okres jaki był w moim życiu.. Gnębili mnie bo nie byłam ubrana w markowe ciuchy i bardziej interesowała mnie nauka.. Zachrowałam wtedy na anoreksje. Do dziś odczuwam tego efekty.
@Kasienka3b dzisiaj miała testować chyba [emoji6]
Dzisiaj znowu w pracy i jutro ,i pewnie tak jeszcze bardzo długo. 2 tydzień bez ani jednego dnia wolnego [emoji57]
Widzę,że parę tematów poruszyłyście. Ja alkoholu nie pije, mój ojciec był alkoholikiem i się boje. Jedynie jeden , max. 2 drinki przy okazjach typu urodziny. Mam słabą głowe, ale za to szybko trzeźwieje.
Przez całe moje życie nie byłam na ani jednej imprezie.. Teraz na studiach też nie. Studia robie zaocznie ,a średnia wieku w mojej grupie to 36 lat.. Dogadujemy się, ale pomysły wspólnych imprez kończą się na planowaniu
Po skończeniu liceum wszyscy znajomi się skończyli. Nawet przyjaciółki teraz udają że Cię na ulicy nie widzą. Niestety w klasie to same takie dwulicowe dziewczyny były. Za plecami obgadywały , a tak to teraz przyjaciółki. Tematy do rozmowy to kosmetyki , co zamówiłam do ubrania i seks.. To o czym tu z takimi gadać..[emoji12]
Gimnazjum to najgorszy okres jaki był w moim życiu.. Gnębili mnie bo nie byłam ubrana w markowe ciuchy i bardziej interesowała mnie nauka.. Zachrowałam wtedy na anoreksje. Do dziś odczuwam tego efekty.
@Kasienka3b dzisiaj miała testować chyba [emoji6]
buterrfly
A co do wesel. Byłam na takim gdzie to nie dzieci zepsuły pierwszy taniec parze , a Matka Panny Młodej. Młoda Para zaczęła tańczyć , nie minęło pare sekund , jak na parkiet wpadła wspomniana mamusia z bratem Pani Młodej i zaczęli sobie obok Pary Młodej TAŃCZYĆ jakiegoś pół przytulańca- łamańca.. Zabiłabym za coś takiego [emoji49] [emoji35]
Kasienka3b
Okresu dalej brak a test negatywny
buterrfly
Może powtórz za 2 dni jak @ nie przyjdzie lub idź na beteOkresu dalrj brak a test negatywny
Kasienka3b
No jak do pon nie bedzie @ to ide odrazu na bete bo pewniejsza jest.Może powtórz za 2 dni jak @ nie przyjdzie lub idź na bete
buterrfly
Trzymam kciuki , żeby nie przyszła [emoji4]No jak do pon nie bedzie @ to ide odrazu na bete bo pewniejsza jest.
Lovi23
Mój nie mówi tak... Może dlatego, że co będzie o kobiete zazdrosny [emoji16]Czy u Was, gdy idziecie na wizyte do gina i robicie wszystkie rytuały zwiazene z depilacja kazdego skrawka ciała to Wasi mężczyźni tez Wam mówią ze się bardziej pindrzycie na wizyte do lekarza niz dla nich samych?[emoji23]
Moj maz czesto wlasnie tak mówi[emoji23] ze przed wizyta sie pindrzę[emoji13] a dla Niego to juz nie[emoji13]
reklama