reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Teraz ten test wyglada jakoś tak ale teraz nie mogę go uznać za prawdziwy Zobacz załącznik 895819Zobacz załącznik 895820
Nie patrz na testy po takim czasie ja zrobiłam w poprzednim cyklu też za wcześnie i wyszedł mi cien na drugim tak samo a na wieczór to był tak wyraźny ten cień że będąc w ciąży miałam słabszą druga kreskę. Lepiej się nie nakręcać jeśli bardzo pragniesz tej ciąży bo potem będziesz rozczarowana jak przyjdzie okres.

Tera temp podniosła mi się do 37 a wcześniej ciagle wahała się. 36,2 36,5 i tego typu tylko ze to 37 z teraz a tamte z rana
Takie wieczorne pomiary temperatury mozna sobie wsadzić w...tylek[emoji13]
Liczy sie temperatura mierzona tylko rano, o okreslonej godzinie, wtedy kiedy zawsze ja mierzysz!
Z reszta temperatura ciala wieczorem zawsze jest ciut wyzsza niz ta z rana.

Nie patrz na testy po takim czasie ja zrobiłam w poprzednim cyklu też za wcześnie i wyszedł mi cien na drugim tak samo a na wieczór to był tak wyraźny ten cień że będąc w ciąży miałam słabszą druga kreskę. Lepiej się nie nakręcać jeśli bardzo pragniesz tej ciąży bo potem będziesz rozczarowana jak przyjdzie okres.

Ehh czekam. Stram się

Ja ogolnie to nie jestem fanką zabierania malych dzieci na taką imprezę jak wesele. Niestety ale kilka razy bylam swiadkiem jak kilkunastomiesieczne dzieci biegaly pod nogami tanczacych ludzi...zostawione bez opieki bo rodzice tez chcieli sie pobawic. Rozumiem jak rodzice zabieraja dziecko i sie Nim zajmuja, ale irytuja mnie rodzice ktorzy sami sie bawia i nawet nie zwracaja uwagi na to co się dzieje z ich dzieckiem. A nie trudno o jakis wypadek z udziałem takiego dziecka. Już raz widzialam jak talerz rosolu laduje na glowie malego dziecka które wpadlo pod nogi kelnerki[emoji15]

Maz mi przywiozl chipsy!![emoji23] moje ulubione! A ja chcialam przestac jesc takie rzeczy! No i co teraz?? Maja sie zmarnowac??[emoji16]
My bylismy w zeszlym roku na weselu z mlodym, ale my go pilnowalismy na zmiane i nie wyobrażam sobie go tak puscic zeby sobie biegal bo ja tez chce sie bawić [emoji57] moj tak czy siak tak sie wybiegal ze przed 20tą spal juz w pokoju na górze [emoji23]
Ale na tym weselu byla tez babka z 2miesiecznym maluszkiem (byli tam dluzej niz my [emoji57]) i jak wszystko rozumiem to nie wiem jaki jest sens brac takiego malucha na taka glosna impreze, fakt moj mlody w ciszy sie nie wychowuje od początku ale jednak takiego malca na taka impreze bym nie wzięła [emoji57]

Ehh czekam. Stram się
Wiem że cięzko jest zająć myśli czymś innym kiedy w głowie jest czy przyjdzie okres czy nie przyjdzie. Ale takie robienie testów i dopatrywanie się właśnie powoduje że człowiek się bardziej nakręca.
Dlatego ja poraz kolejny i poraz ostatni zrobiłam testy przed okresem [emoji14] najpierw miałam taką nauczkę w pierwszych staraniach teraz mam nauczkę w drugich będę czekać na dzień okresu i robić po :)

A czemu wspomnienia ? Przeciez od czasu do czasu można wyjść ze znajomymi :D ja się czaję na jutro żeby mieć wychodne bo dawno nie byłam :D ale ja to wychodzę jak dziecko już śpi i wracam to dalej śpi tylko mąż musi mnie puscic ;p
Szczerze ? Zerwalam kontakt z dawna "ekipa" teraz nie mam żadnych znajomych tak na prawdę i jest mi lepiej [emoji6]
Ja teraz jestem takim domownikiem ze wieczorami jedynie chce siedzieć z moim tz i młodym, zadne wychodne mi nie potrzebne [emoji6]
Ooo jedno co lubie to jak z tz mamą pije piwko/winko/drinka [emoji14]

Ja ogolnie to nie jestem fanką zabierania malych dzieci na taką imprezę jak wesele. Niestety ale kilka razy bylam swiadkiem jak kilkunastomiesieczne dzieci biegaly pod nogami tanczacych ludzi...zostawione bez opieki bo rodzice tez chcieli sie pobawic. Rozumiem jak rodzice zabieraja dziecko i sie Nim zajmuja, ale irytuja mnie rodzice ktorzy sami sie bawia i nawet nie zwracaja uwagi na to co się dzieje z ich dzieckiem. A nie trudno o jakis wypadek z udziałem takiego dziecka. Już raz widzialam jak talerz rosolu laduje na glowie malego dziecka które wpadlo pod nogi kelnerki[emoji15]

Maz mi przywiozl chipsy!![emoji23] moje ulubione! A ja chcialam przestac jesc takie rzeczy! No i co teraz?? Maja sie zmarnowac??[emoji16]
Serio aż tak ? Nigdy nie byłam na takim weselu zawsze na kazdym dzieci są pod opieką nie latało mi nigdy żadne pod nogami :)

Szczerze ? Zerwalam kontakt z dawna "ekipa" teraz nie mam żadnych znajomych tak na prawdę i jest mi lepiej [emoji6]
Ja teraz jestem takim domownikiem ze wieczorami jedynie chce siedzieć z moim tz i młodym, zadne wychodne mi nie potrzebne [emoji6]
Ooo jedno co lubie to jak z tz mamą pije piwko/winko/drinka [emoji14]
Ja czasami muszę wyjść ze znajomymi bo inaczej bym kontakt z ludźmi potrąciła i stała się dzikusem bo tutaj w okolicy nie mam znajomych i nawet nie mam do kogo na kawę iść [emoji14]

reklama
Serio aż tak ? Nigdy nie byłam na takim weselu zawsze na kazdym dzieci są pod opieką nie latało mi nigdy żadne pod nogami :)
No ja niestety bylam swiadkiem wielu takich sytuacji gdzie dzieci zostawaly bez opieki i robily co chcialy.
Raz przy pierwszym tancu dziewczynka ok 3 letnia biegala za para mloda gdy ta tanczyla, a co robila matka? Stala i nagrywala wszystko telefonem zamiast zabrac dziecko[emoji19]

Do góry