Teraz poszłam zerknąć na ten test i kreska jeszcze ciemniejsza, nieznacznie się różni od kontrolnej myślisz jest sens robienie dziś jeszcze popołudniu testu? Ten robiłam z samego rana, ale nie z pierwszego moczu bo w instrukcji było że taki test może być fałszywie dodatni. Lucy pisze żebym zrobiła i się zastanawiam. Doradz, masz większe doświadczenieAgatki coś sie zaczyna dziac[emoji5]
reklama
buterrfly
Fanka BB :)
A może jakieś małe podrażnienie lub zmieniłaś jakiś płyn do higieny intymnej , proszek itp. ?Powiedzcie mi, czy poeczenie podczas oddawania moczu ma jakis zwiazek z np infekcja pochwy? Bo od 2-3 dni piecze mnie troche podczas sikania. Ale dzis zaliczylam seksy i nie odczulam jakiegos dyskomfortu z tego powodu. I tak mysle co jest grane? Na wszelki wypadek biore codziennoe na noc lactovaginal i uzywam tamtum rosa.
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Zdecydowanie ciemnieje, przypuszczam że owu będzie u Ciebie jutroKochane zrobiłam test owulacyjny dwa są z 13 dc i ten z 14 jest z dziś, co myślicie Zobacz załącznik 895499
W to nie wątpięWiem wiem że kilka dni przez post później nadrobimy
Wygląda na zapalenie pęcherza po prostu. Kup sobie urofuraginumPowiedzcie mi, czy poeczenie podczas oddawania moczu ma jakis zwiazek z np infekcja pochwy? Bo od 2-3 dni piecze mnie troche podczas sikania. Ale dzis zaliczylam seksy i nie odczulam jakiegos dyskomfortu z tego powodu. I tak mysle co jest grane? Na wszelki wypadek biore codziennoe na noc lactovaginal i uzywam tamtum rosa.
1
185097
Gość
Ok zaraz sobie kupie. Bo jakies 2 miesiace temu mialam infekcje na same dni plodne! I tak myślałam czy nie bede miala teraz powtorki z rozrywki.
1
185097
Gość
Agatki ja bym testy robila jeszcze przez jakieś 2-3 dni. Owszem, kreska ciemnieje, ale test nadal jest negatywny. Pozytywny jest wtedy kiedy kreska testowa jest taka sama jak kontrolna lub nawet ciemniejsza. A u Ciebie kreska testowa jest nadal jasniejsza niż kontrolna.
1
185097
Gość
Moze to sprawka hormonow?Ostatnio mam straszne problemy z cerą, krost jak u nastolatki... Macie jakieś sprawdzone sposoby żeby się pozbyć tego paskudztwa? :/ w ogóle jakąś suchą skórę mam, pije więcej wody ale nic to nie daje
Ja ogolnie nie mam problemow z cera wiec nie pomoge, ale na czas owulacji/okresu wyskakuja mi pryszcze i stosuje żel myjacy z Ziaji liscie manuka. Polecam, 2-3 dni i po pryszczach nie ma sladu. Ale z sucha skora juz mam problem. Stosuje naprzemiennie rozne balsamy i oliwke ale jak na razie nie zauwazylam poprawy[emoji19]
Właśnie u mnie raz jest ok, a raz mnie tak wysypuje, skóra sucha że szok. Od @ tak mnie wysypuje, myślałam że w połowie cyklu będzie lepiej, a tu zero poprawy... Smaruje kremem i nicMoze to sprawka hormonow?
Ja ogolnie nie mam problemow z cera wiec nie pomoge, ale na czas owulacji/okresu wyskakuja mi pryszcze i stosuje żel myjacy z Ziaji liscie manuka. Polecam, 2-3 dni i po pryszczach nie ma sladu. Ale z sucha skora juz mam problem. Stosuje naprzemiennie rozne balsamy i oliwke ale jak na razie nie zauwazylam poprawy[emoji19]
reklama
1
185097
Gość
Spróbuj moze smarować maścią z wit A lub maścią nagietkową bardzo dobra na problemy skorne[emoji5]Właśnie u mnie raz jest ok, a raz mnie tak wysypuje, skóra sucha że szok. Od @ tak mnie wysypuje, myślałam że w połowie cyklu będzie lepiej, a tu zero poprawy... Smaruje kremem i nic