reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja to jestem z kobiet które głowa nie boli ;)i jeśli mój jest na miejscu nigdzie go z pracy nie wysyłaja to praktycznie codziennie i teraz jak o fasolę się staramy i wcześniej też ostatnio jak go z pracy po powrocie z podróży odbierałam to skreciłam do lasu na co nieco w aucie jak małolaty się czuliśmy :D:D:D..... Wkońcu piątek byle do 15 dzisiaj dotrwać :rofl:
Hihihi :D to u nas podobnie ale nie codziennie tylko zazwyczaj co drugi dzień, bo lubię nabrać większej ochoty :D a w lesie też się zdarzyło ostatnio w czerwcu, byliśmy na weekend pod namiotem :-) :):-) :)

Witam się i ja, wczoraj z mężem poszalałam i dziś jestem niewyspana z lekkim kacem :p mąż zrobił drink z ginem i tonikiem i się oprzeć nie mogłam, teraz ubolewam :p
Syn dał mamie dziś pospać bo przed chwilą wstał dopiero, taki kochany.
:biggrin2: bardzo dobrze Trzeba się czasem wyluzować a kac pp jednym drinku szybko minie.

Dobry dziewuszki:)
Ktora spodziewa sie na dniach @?
U mnie planowo dzis miala byc ale jakos jej nie ma. Oby wcale nie przyszla.
:biggrin2: trzymam kciuki jutro! Oby @ nie przylazł.

A ja 11go mam jeszcze kolposkopię bo mi przy okazji usuwania spirali zła cytologia wyszła i im bliżej tym się trochę martwię i coś czuję że w tym cyklu nie podziałam za wiele :(
Będzie dobrze :) ja miałam siedem lat temu kolposkopie i od tamtej pory wszystko ok. Tylko trzeba wstrzymać się z seksem na dwa dni chyba przed.:nerd:

Takie głupoty mi się dzisiaj snily, że szok :szok: dobrze że już piątek bo mam lenia na pracę :baffled:

Kochane zrobiłam test owulacyjny dwa są z 13 dc i ten z 14 jest z dziś, co myślicie :)
20180907_090748.jpg

Załączniki

• 20180907_090748.jpg
    20180907_090748.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 143
Cześć dziewczyny

Mam pytanko czy któraś używała Afrodyty lub coś podobnego jako testu owulacyjnego ? Przydatne czy raczej szkoda kasy i lepiej kupić termometr i testy owulacyjne [emoji6] ?
Dobry dziewuszki:)
Ktora spodziewa sie na dniach @?
U mnie planowo dzis miala byc ale jakos jej nie ma. Oby wcale nie przyszla.
Trzymam kciuki. Oby pozytywny test wyszedł [emoji5]

reklama
Cześć dziewczyny

Mam pytanko czy któraś używała Afrodyty lub coś podobnego jako testu owulacyjnego ? Przydatne czy raczej szkoda kasy i lepiej kupić termometr i testy owulacyjne [emoji6] ? Trzymam kciuki. Oby pozytywny test wyszedł [emoji5]
Z ciekawości zerknelam na ta Afrodyte co to takiego [emoji57] myślę ze mierzenie temperatury jest lepsze [emoji14]przynajmniej dla mnie [emoji6]
Kochane zrobiłam test owulacyjny dwa są z 13 dc i ten z 14 jest z dziś, co myślicie :) Zobacz załącznik 895499
Ciemnieje [emoji6] mysle ze owu przed toba [emoji6]

Do góry