reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja to jestem z kobiet które głowa nie boli ;)i jeśli mój jest na miejscu nigdzie go z pracy nie wysyłaja to praktycznie codziennie i teraz jak o fasolę się staramy i wcześniej też ostatnio jak go z pracy po powrocie z podróży odbierałam to skreciłam do lasu na co nieco w aucie jak małolaty się czuliśmy :D:D:D..... Wkońcu piątek byle do 15 dzisiaj dotrwać :rofl:
Hihihi :D to u nas podobnie ale nie codziennie tylko zazwyczaj co drugi dzień, bo lubię nabrać większej ochoty :D a w lesie też się zdarzyło ostatnio w czerwcu, byliśmy na weekend pod namiotem :-) :):-) :)

Witam się i ja, wczoraj z mężem poszalałam i dziś jestem niewyspana z lekkim kacem :p mąż zrobił drink z ginem i tonikiem i się oprzeć nie mogłam, teraz ubolewam :p
Syn dał mamie dziś pospać bo przed chwilą wstał dopiero, taki kochany.
:biggrin2: bardzo dobrze Trzeba się czasem wyluzować a kac pp jednym drinku szybko minie.

Dobry dziewuszki:)
Ktora spodziewa sie na dniach @?
U mnie planowo dzis miala byc ale jakos jej nie ma. Oby wcale nie przyszla.
:biggrin2: trzymam kciuki jutro! Oby @ nie przylazł.

A ja 11go mam jeszcze kolposkopię bo mi przy okazji usuwania spirali zła cytologia wyszła i im bliżej tym się trochę martwię i coś czuję że w tym cyklu nie podziałam za wiele :(
Będzie dobrze :) ja miałam siedem lat temu kolposkopie i od tamtej pory wszystko ok. Tylko trzeba wstrzymać się z seksem na dwa dni chyba przed.:nerd:

Takie głupoty mi się dzisiaj snily, że szok :szok: dobrze że już piątek bo mam lenia na pracę :baffled:

Kochane zrobiłam test owulacyjny dwa są z 13 dc i ten z 14 jest z dziś, co myślicie :)
20180907_090748.jpg

Załączniki

• 20180907_090748.jpg
    20180907_090748.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 132
Cześć dziewczyny

Mam pytanko czy któraś używała Afrodyty lub coś podobnego jako testu owulacyjnego ? Przydatne czy raczej szkoda kasy i lepiej kupić termometr i testy owulacyjne [emoji6] ?
Dobry dziewuszki:)
Ktora spodziewa sie na dniach @?
U mnie planowo dzis miala byc ale jakos jej nie ma. Oby wcale nie przyszla.
Trzymam kciuki. Oby pozytywny test wyszedł [emoji5]

reklama
Cześć dziewczyny

Mam pytanko czy któraś używała Afrodyty lub coś podobnego jako testu owulacyjnego ? Przydatne czy raczej szkoda kasy i lepiej kupić termometr i testy owulacyjne [emoji6] ? Trzymam kciuki. Oby pozytywny test wyszedł [emoji5]
Z ciekawości zerknelam na ta Afrodyte co to takiego [emoji57] myślę ze mierzenie temperatury jest lepsze [emoji14]przynajmniej dla mnie [emoji6]
Kochane zrobiłam test owulacyjny dwa są z 13 dc i ten z 14 jest z dziś, co myślicie :) Zobacz załącznik 895499
Ciemnieje [emoji6] mysle ze owu przed toba [emoji6]

Do góry