reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wezmę wasze rady pod uwagę, może coś pomoże :)

A wy jakie plany macie na dziś :)
Ja będę miała dzień lenia :p obiadu nie gotuję, syn słoik zje a ja bułkę :p męża i tak nie ma, mieszanie ogarnięte więc dziś tv :p

Ja będę miała dzień lenia [emoji14] obiadu nie gotuję, syn słoik zje a ja bułkę [emoji14] męża i tak nie ma, mieszanie ogarnięte więc dziś tv :p
Taki dzień leniuszka też jest wskazany [emoji16] ja właśnie wróciłam z zakupów obiadowych, dziś łazanki [emoji1] potem koszenie trawy mmie czeka, a wieczorem zmykam na ćwiczenia [emoji1] jutro tez intensywny dzień bo wykopki [emoji1]

Ja dzis nie robie nic ciekawego. Posprzatalam, zrobilam obiad. Maz zaraz jedzie do pracy. Tez mialam dzis kosic trawe ale pogoda nie dopisuje. U mnie tez wykopki niedługo[emoji5]
Juz sie nie moge doczekac ogniska i pieczonych ziemniaczkow[emoji7][emoji120]

Ja dzis nie robie nic ciekawego. Posprzatalam, zrobilam obiad. Maz zaraz jedzie do pracy. Tez mialam dzis kosic trawe ale pogoda nie dopisuje. U mnie tez wykopki niedługo[emoji5]
Juz sie nie moge doczekac ogniska i pieczonych ziemniaczkow[emoji7][emoji120]
Oj taaak [emoji173] ten smak jest jedyny w swoim rodzaju [emoji7]

Ja będę miała dzień lenia [emoji14] obiadu nie gotuję, syn słoik zje a ja bułkę [emoji14] męża i tak nie ma, mieszanie ogarnięte więc dziś tv :p
Ja juz ogarnieta, wszystko posprzatane popakowane ale musze czekac na tz bo jeszcze w pracy jest i ciekawe o ktorej wróci [emoji57] a jeszcze na 17 dopiero ma lekarza więc troche nam sie plany pomieszaly i jedziemy dość późno [emoji853]

Na ból głowy najlepszy spacer! :)
Ja po pracy zrobię dobry obiad a wieczorem relaks z mężem ❤️ :)
Jutro na konie z dziewczynkami a wieczorem pewnie zapraszamy znajomych na piwko :) jeszcze tylko 4h w pracy.

reklama
Do góry