reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wezmę wasze rady pod uwagę, może coś pomoże :)

A wy jakie plany macie na dziś :)
Ja będę miała dzień lenia :p obiadu nie gotuję, syn słoik zje a ja bułkę :p męża i tak nie ma, mieszanie ogarnięte więc dziś tv :p

Ja będę miała dzień lenia [emoji14] obiadu nie gotuję, syn słoik zje a ja bułkę [emoji14] męża i tak nie ma, mieszanie ogarnięte więc dziś tv :p
Taki dzień leniuszka też jest wskazany [emoji16] ja właśnie wróciłam z zakupów obiadowych, dziś łazanki [emoji1] potem koszenie trawy mmie czeka, a wieczorem zmykam na ćwiczenia [emoji1] jutro tez intensywny dzień bo wykopki [emoji1]

Ja dzis nie robie nic ciekawego. Posprzatalam, zrobilam obiad. Maz zaraz jedzie do pracy. Tez mialam dzis kosic trawe ale pogoda nie dopisuje. U mnie tez wykopki niedługo[emoji5]
Juz sie nie moge doczekac ogniska i pieczonych ziemniaczkow[emoji7][emoji120]

Ja dzis nie robie nic ciekawego. Posprzatalam, zrobilam obiad. Maz zaraz jedzie do pracy. Tez mialam dzis kosic trawe ale pogoda nie dopisuje. U mnie tez wykopki niedługo[emoji5]
Juz sie nie moge doczekac ogniska i pieczonych ziemniaczkow[emoji7][emoji120]
Oj taaak [emoji173] ten smak jest jedyny w swoim rodzaju [emoji7]

Ja będę miała dzień lenia [emoji14] obiadu nie gotuję, syn słoik zje a ja bułkę [emoji14] męża i tak nie ma, mieszanie ogarnięte więc dziś tv :p
Ja juz ogarnieta, wszystko posprzatane popakowane ale musze czekac na tz bo jeszcze w pracy jest i ciekawe o ktorej wróci [emoji57] a jeszcze na 17 dopiero ma lekarza więc troche nam sie plany pomieszaly i jedziemy dość późno [emoji853]

Na ból głowy najlepszy spacer! :)
Ja po pracy zrobię dobry obiad a wieczorem relaks z mężem ❤️ :)
Jutro na konie z dziewczynkami a wieczorem pewnie zapraszamy znajomych na piwko :) jeszcze tylko 4h w pracy.

reklama
Do góry