reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Agatki coś sie zaczyna dziac[emoji5]
Teraz poszłam zerknąć na ten test i kreska jeszcze ciemniejsza, nieznacznie się różni od kontrolnej :) myślisz jest sens robienie dziś jeszcze popołudniu testu? Ten robiłam z samego rana, ale nie z pierwszego moczu bo w instrukcji było że taki test może być fałszywie dodatni. Lucy pisze żebym zrobiła i się zastanawiam. Doradz, masz większe doświadczenie :D

reklama
Powiedzcie mi, czy poeczenie podczas oddawania moczu ma jakis zwiazek z np infekcja pochwy? Bo od 2-3 dni piecze mnie troche podczas sikania. Ale dzis zaliczylam seksy i nie odczulam jakiegos dyskomfortu z tego powodu. I tak mysle co jest grane? Na wszelki wypadek biore codziennoe na noc lactovaginal i uzywam tamtum rosa.
A może jakieś małe podrażnienie lub zmieniłaś jakiś płyn do higieny intymnej , proszek itp. ?

Kochane zrobiłam test owulacyjny dwa są z 13 dc i ten z 14 jest z dziś, co myślicie :) Zobacz załącznik 895499
Zdecydowanie ciemnieje, przypuszczam że owu będzie u Ciebie jutro :)

Wiem wiem że kilka dni przez post ;)później nadrobimy 8-)
W to nie wątpię :D

Powiedzcie mi, czy poeczenie podczas oddawania moczu ma jakis zwiazek z np infekcja pochwy? Bo od 2-3 dni piecze mnie troche podczas sikania. Ale dzis zaliczylam seksy i nie odczulam jakiegos dyskomfortu z tego powodu. I tak mysle co jest grane? Na wszelki wypadek biore codziennoe na noc lactovaginal i uzywam tamtum rosa.
Wygląda na zapalenie pęcherza po prostu. Kup sobie urofuraginum :)

Ok zaraz sobie kupie. Bo jakies 2 miesiace temu mialam infekcje na same dni plodne! I tak myślałam czy nie bede miala teraz powtorki z rozrywki.

Agatki ja bym testy robila jeszcze przez jakieś 2-3 dni. Owszem, kreska ciemnieje, ale test nadal jest negatywny. Pozytywny jest wtedy kiedy kreska testowa jest taka sama jak kontrolna lub nawet ciemniejsza. A u Ciebie kreska testowa jest nadal jasniejsza niż kontrolna.

Ostatnio mam straszne problemy z cerą, krost jak u nastolatki... Macie jakieś sprawdzone sposoby żeby się pozbyć tego paskudztwa? :/ w ogóle jakąś suchą skórę mam, pije więcej wody ale nic to nie daje :(

Ostatnio mam straszne problemy z cerą, krost jak u nastolatki... Macie jakieś sprawdzone sposoby żeby się pozbyć tego paskudztwa? :/ w ogóle jakąś suchą skórę mam, pije więcej wody ale nic to nie daje :(
Moze to sprawka hormonow?
Ja ogolnie nie mam problemow z cera wiec nie pomoge, ale na czas owulacji/okresu wyskakuja mi pryszcze i stosuje żel myjacy z Ziaji liscie manuka. Polecam, 2-3 dni i po pryszczach nie ma sladu. Ale z sucha skora juz mam problem. Stosuje naprzemiennie rozne balsamy i oliwke ale jak na razie nie zauwazylam poprawy[emoji19]

Moze to sprawka hormonow?
Ja ogolnie nie mam problemow z cera wiec nie pomoge, ale na czas owulacji/okresu wyskakuja mi pryszcze i stosuje żel myjacy z Ziaji liscie manuka. Polecam, 2-3 dni i po pryszczach nie ma sladu. Ale z sucha skora juz mam problem. Stosuje naprzemiennie rozne balsamy i oliwke ale jak na razie nie zauwazylam poprawy[emoji19]
Właśnie u mnie raz jest ok, a raz mnie tak wysypuje, skóra sucha że szok. Od @ tak mnie wysypuje, myślałam że w połowie cyklu będzie lepiej, a tu zero poprawy... Smaruje kremem i nic

reklama
Właśnie u mnie raz jest ok, a raz mnie tak wysypuje, skóra sucha że szok. Od @ tak mnie wysypuje, myślałam że w połowie cyklu będzie lepiej, a tu zero poprawy... Smaruje kremem i nic
Spróbuj moze smarować maścią z wit A lub maścią nagietkową bardzo dobra na problemy skorne[emoji5]

Do góry