reklama
Martkaaa5
Fanka BB :)
Wiem wiem że kilka dni przez post później nadrobimyHihihi to u nas podobnie ale nie codziennie tylko zazwyczaj co drugi dzień, bo lubię nabrać większej ochoty a w lesie też się zdarzyło ostatnio w czerwcu, byliśmy na weekend pod namiotem
bardzo dobrze Trzeba się czasem wyluzować a kac pp jednym drinku szybko minie.
trzymam kciuki jutro! Oby @ nie przylazł.
Będzie dobrze ja miałam siedem lat temu kolposkopie i od tamtej pory wszystko ok. Tylko trzeba wstrzymać się z seksem na dwa dni chyba przed.
Takie głupoty mi się dzisiaj snily, że szok dobrze że już piątek bo mam lenia na pracę
Lu_cy
Zrób jeszcze popołudniu koło 15. Masz jeszcze testy?Na żywo kreska ciemniejsza, prawie taka jak testowa, aplikacja pokazuje owulke dziś, ale po tym teście stawiam na jutro
Mam jeszcze 4 testy chybaZrób jeszcze popołudniu koło 15. Masz jeszcze testy?
buterrfly
Z ciekawości zerknelam na ta Afrodyte co to takiego [emoji57] myślę ze mierzenie temperatury jest lepsze [emoji14]przynajmniej dla mnie [emoji6]
Nie ma to jak sprawdzone sposoby.. Szkoda kasy trochę. Taniej mi wyjdzie zamówić nawet 50 szt. testów owu na Allegro + termometr.
Chce zacząć obserwować swój organizm..
Został mi ostatni blister tabletek .. Mam nadzieję, że nie będę musiała brać ich już więcej
1
185097
Gość
Powiedzcie mi, czy poeczenie podczas oddawania moczu ma jakis zwiazek z np infekcja pochwy? Bo od 2-3 dni piecze mnie troche podczas sikania. Ale dzis zaliczylam seksy i nie odczulam jakiegos dyskomfortu z tego powodu. I tak mysle co jest grane? Na wszelki wypadek biore codziennoe na noc lactovaginal i uzywam tamtum rosa.
1
185097
Gość
Ja mam mikroskop owulacyjny. Na mnie nie dziala![emoji23]Cześć dziewczyny
Mam pytanko czy któraś używała Afrodyty lub coś podobnego jako testu owulacyjnego ? Przydatne czy raczej szkoda kasy i lepiej kupić termometr i testy owulacyjne [emoji6] ? Trzymam kciuki. Oby pozytywny test wyszedł [emoji5]
Uwazam ze szkoda kasy. Lepiej kupować testy owulacyjne lub chodzić na usg[emoji5]
Kaamilaaa
Mysle ze zanim zaczniecie starania to takie mierzenie na poczatek bardzo fajna sprawa bo sie wprawisz i po kilku kilkunastu cyklach bedziesz mniej wiecej wiedziec jak u Ciebie sie zachowuje temperatura, kiedy moze wypadac owu, ile ma fl itd [emoji6]Nie ma to jak sprawdzone sposoby.. Szkoda kasy trochę. Taniej mi wyjdzie zamówić nawet 50 szt. testów owu na Allegro + termometr.
Chce zacząć obserwować swój organizm..
Został mi ostatni blister tabletek .. Mam nadzieję, że nie będę musiała brać ich już więcej
1
185097
Gość
Agatki coś sie zaczyna dziac[emoji5]
reklama
Może jakieś zapalenie pęcherza? Zależy gdzie te szczypaniePowiedzcie mi, czy poeczenie podczas oddawania moczu ma jakis zwiazek z np infekcja pochwy? Bo od 2-3 dni piecze mnie troche podczas sikania. Ale dzis zaliczylam seksy i nie odczulam jakiegos dyskomfortu z tego powodu. I tak mysle co jest grane? Na wszelki wypadek biore codziennoe na noc lactovaginal i uzywam tamtum rosa.