reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hihihi :D to u nas podobnie ale nie codziennie tylko zazwyczaj co drugi dzień, bo lubię nabrać większej ochoty :D a w lesie też się zdarzyło ostatnio w czerwcu, byliśmy na weekend pod namiotem :-) :):-) :)

:biggrin2: bardzo dobrze Trzeba się czasem wyluzować a kac pp jednym drinku szybko minie.

:biggrin2: trzymam kciuki jutro! Oby @ nie przylazł.

Będzie dobrze :) ja miałam siedem lat temu kolposkopie i od tamtej pory wszystko ok. Tylko trzeba wstrzymać się z seksem na dwa dni chyba przed.:nerd:

Takie głupoty mi się dzisiaj snily, że szok :szok: dobrze że już piątek bo mam lenia na pracę :baffled:
Wiem wiem że kilka dni przez post ;)później nadrobimy 8-)

Z ciekawości zerknelam na ta Afrodyte co to takiego [emoji57] myślę ze mierzenie temperatury jest lepsze [emoji14]przynajmniej dla mnie [emoji6]

Nie ma to jak sprawdzone sposoby.. Szkoda kasy trochę. Taniej mi wyjdzie zamówić nawet 50 szt. testów owu na Allegro + termometr.
Chce zacząć obserwować swój organizm..
Został mi ostatni blister tabletek .. Mam nadzieję, że nie będę musiała brać ich już więcej

Powiedzcie mi, czy poeczenie podczas oddawania moczu ma jakis zwiazek z np infekcja pochwy? Bo od 2-3 dni piecze mnie troche podczas sikania. Ale dzis zaliczylam seksy i nie odczulam jakiegos dyskomfortu z tego powodu. I tak mysle co jest grane? Na wszelki wypadek biore codziennoe na noc lactovaginal i uzywam tamtum rosa.

Cześć dziewczyny

Mam pytanko czy któraś używała Afrodyty lub coś podobnego jako testu owulacyjnego ? Przydatne czy raczej szkoda kasy i lepiej kupić termometr i testy owulacyjne [emoji6] ? Trzymam kciuki. Oby pozytywny test wyszedł [emoji5]
Ja mam mikroskop owulacyjny. Na mnie nie dziala![emoji23]
Uwazam ze szkoda kasy. Lepiej kupować testy owulacyjne lub chodzić na usg[emoji5]

Nie ma to jak sprawdzone sposoby.. Szkoda kasy trochę. Taniej mi wyjdzie zamówić nawet 50 szt. testów owu na Allegro + termometr.
Chce zacząć obserwować swój organizm..
Został mi ostatni blister tabletek .. Mam nadzieję, że nie będę musiała brać ich już więcej
Mysle ze zanim zaczniecie starania to takie mierzenie na poczatek bardzo fajna sprawa bo sie wprawisz i po kilku kilkunastu cyklach bedziesz mniej wiecej wiedziec jak u Ciebie sie zachowuje temperatura, kiedy moze wypadac owu, ile ma fl itd [emoji6]

reklama
Powiedzcie mi, czy poeczenie podczas oddawania moczu ma jakis zwiazek z np infekcja pochwy? Bo od 2-3 dni piecze mnie troche podczas sikania. Ale dzis zaliczylam seksy i nie odczulam jakiegos dyskomfortu z tego powodu. I tak mysle co jest grane? Na wszelki wypadek biore codziennoe na noc lactovaginal i uzywam tamtum rosa.
Może jakieś zapalenie pęcherza? Zależy gdzie te szczypanie

Do góry