U mnie w 17 nie pękają...U mnie w 15 dc jeszcze nawet nie pekl...
A tez mam takie cykle
reklama
No moja jest droga....i lechowskiej nie słyszałam ale.ostatnio mowili mi.o pani Joannie teler czy jakoś tak z ZG. Że.bierze za wizytę pierwsza 140 potem już po 50 i że.bardzo dobra ale.ja myślę że.każda osoba inaczej odbiera lekarza
1
185097
Gość
Ja robie testy i stad wiem ze u mnie wczesnie jestJa tez mam takie cykle a u mnie owu zazwyczaj 16dc [emoji57]Żagania[emoji14]
Tsylunia
Fanka BB :)
Ja tez. U mnie wypada 17-18dcJa robie testy i stad wiem ze u mnie wczesnie jest
Kaamilaaa
Ja mierze temperaturę i wiem ze zazwyczaj tak wypada [emoji57] raz sie zdarzylo ze owu byla 11/12dc [emoji57]Ja robie testy i stad wiem ze u mnie wczesnie jest
Alterego
Mój synek we wrześniu skończy 15 miesiecyNie no [emoji6] po prostu zawsze jak ktos pytal to pisalam na priv[emoji6]ale ok [emoji6]
Magdalena Lechowska [emoji6]Ile ma twoje ?
Moj uwielbia wszystkie dzieci, z kazdym chce sie witac i przytulac a jak malutkie to juz calkiem zainteresowany [emoji849]
Kaamilaaa
Aa to jeszcze maluch taki [emoji3]Mój synek we wrześniu skończy 15 miesiecy
Moj juz kumaty, zaraz 4i pół roku [emoji3]
Alterego
Oooo to rzeczywiście. Ni my tak byśmy chcieli żeby byla mała różnica wieku. Ale chcieć a moc to różnica. A ja jestem z okolic łodzi Testy u mnie jeszcze nigdy nie wyszły na owu. Po prostu na mnie to nie działa...Aa to jeszcze maluch taki [emoji3]
Moj juz kumaty, zaraz 4i pół roku [emoji3]
reklama
buterrfly
Ja dzisiaj mam leniwą niedziele..
Powiedźcie mi dziewczyny jak to jest z tym śluzem płodnym.. płodny jest przezroczysty i mamy uczucie wilgoci.. Ale żeby był śluz płodny to musi być owulacja, prawda.. To jeśli ja taki miałam , to dlaczego lekarz mówił że nie mam owulacji?
Powiedźcie mi dziewczyny jak to jest z tym śluzem płodnym.. płodny jest przezroczysty i mamy uczucie wilgoci.. Ale żeby był śluz płodny to musi być owulacja, prawda.. To jeśli ja taki miałam , to dlaczego lekarz mówił że nie mam owulacji?