reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tak zaczelyscie temat usg, i chyba w przyszly wtorek ja sie wybiore. Akurat wtedy mam endo na 11, a gin przyjmuje od 14, tyle ze u Niego jest tak ze trzeba sobie kolejke zająć, nie ma na godziny. Wtedy tez bedzie u mnie 13dc, wiec bedzie juz moze po owulacji bo ostatnio mam ja wlasnie w okolicy 11-12dc. I chyba tak zrobię[emoji5]
Bynajmniej sprawdzę co i jak[emoji5]
Moj bierze 150 zl za wizyte razem z usg.

reklama
Tak zaczelyscie temat usg, i chyba w przyszly wtorek ja sie wybiore. Akurat wtedy mam endo na 11, a gin przyjmuje od 14, tyle ze u Niego jest tak ze trzeba sobie kolejke zająć, nie ma na godziny. Wtedy tez bedzie u mnie 13dc, wiec bedzie juz moze po owulacji bo ostatnio mam ja wlasnie w okolicy 11-12dc. I chyba tak zrobię[emoji5]
Bynajmniej sprawdzę co i jak[emoji5]
Moj bierze 150 zl za wizyte razem z usg.
Ale masz szybkooo...

Jak dla mnie jest bardzo konkretna, zawsze porzadne badanie, rozmowa, zleca badania jakie trzeba, ostatnio bardzo przejela sie tym jak dlugo sie staramy, siedzialam u niej chyba z 40-50minut [emoji57]
Dlatego mówię każdy może trafić różnie.. To dobrze ,że podeszła do tematu konkretnie
U mojego też kobietki przesiadują po 45 minut. Wywiad, badanie na fotelu i usg. A po badaniu rozmowa.

reklama
Do góry