reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja zawsze miałam okres który trwał w sumie 3 dni ;P pamiętam mój ostatni okres przed zajściem w 1 ciążę trwał aż 1.5 dnia ;P mi zaczął się przed północą w czwartek a w sumie od rana już plamie nigdy nie zwracałam na to uwagi że coś jest nie tak
U mnie jednak zawsze było nieco dłużej i obficiej a teraz ledwo co Może jestem przeraźliwiona, ale z racji wieku martwię się czy mi się coś nie popsuło ;)

U nas nie taki relaks jestem zjechana jak po ciężej robocie ;P za nami dwa dni imprez i młody już po imprezie roczkowej a ja ledwo zipie.. woogle to dzisiaj kończy mi się zasiłek macierzyński a że miałam umowę do dnia porodu to od jutra jestem szczęśliwie bezrobotna i czeka mnie wizyta żeby się zarejestrować w urzędzie pracy już widzę ta kolejkę ludzi jak za komuny po mięso [emoji14] jeszcze słyszałam że matki mają jakieś względy i nie szukają im pracy aż dziecko nie pójdzie do przedszkola ciekawe ile w tym prawdy oby tak było :)

Takie imprezy potrafią meczyc, to fakt :)
Co do pracy, jeśli nie musisz to spokojnie na zasiłek i wrócisz jak będziesz mogła.

Idę spać bo jutro poniedziałek :p
Dobrej nocy dziewczyny.

reklama
U mnie jednak zawsze było nieco dłużej i obficiej a teraz ledwo co Może jestem przeraźliwiona, ale z racji wieku martwię się czy mi się coś nie popsuło ;)

Takie imprezy potrafią meczyc, to fakt :)
Co do pracy, jeśli nie musisz to spokojnie na zasiłek i wrócisz jak będziesz mogła.

Idę spać bo jutro poniedziałek [emoji14]
Dobrej nocy dziewczyny.
Na razie nie wracam bo ceny żłobków prywatnych w Warszawie są przerażające wolę poświęcić swój czas dziecku w końcu nikt mi tego nigdy nie odda a potem będzie starszy i będzie mnie miał dość ;)

Ja zawsze miałam okres który trwał w sumie 3 dni ;P pamiętam mój ostatni okres przed zajściem w 1 ciążę trwał aż 1.5 dnia ;P mi zaczął się przed północą w czwartek a w sumie od rana już plamie nigdy nie zwracałam na to uwagi że coś jest nie tak
Ja mam dokładnie tak samo. Max 3 dni ale.mam tak już długo też nigdy na to uwagi nie zwracalam.dopiero jak ostatni miałam tylko 1 dzień plus lekkie plamienie resztę dni to uznałam że chyba coś nie tak

Jak mogę w apce wyszukać ostatni swój post? Wtedy wiedziałabym od której strony mam zaczynać czytanie, a tak czytam wybiórczo [emoji14]

Cześć dziewczyny [emoji4]

U nas dziś piękna pogoda. Ja od 6 w pracy, jak mi się nie chce [emoji14]

Ja Wam zazdroszcze tych @ trwających po 3 dni. U mnie zawsze po 7 dni trwają jak dobrze pójdzie..

ja narazie czekam na @ poki co nie mam ale planowo wczoraj mialam miec :) postanowilam ze jak przyjdzie to bede pic te ziółka,zobacze jak sie bede po nich czula. jak mi sie rozreguluje (mega spozni) to odstawie. w tym cyklu znow pochodze na monitoring zaczynam od 12 wrzesnia i zobaczymy co to dalej bedzie. ja dzis pierwszy dzien pracy po urlopie....ciezko:p

U mnie @ trwa najczęściej 4 dni i powiedziałabym że jest taka średnia, ani bardzo obfita ani skąpa. Nie mam plamien przed. Od wczoraj za to pobolewa mnie jajnik. Mam nadzieję że nie przyplatala mi się torbiel znowu.

Kurde wy @ po trzy dni a u mnie trwa w sumie 6 dni.... Po porodzie to po 8 dni na początku, teraz wróciło do normy i znowu koło 6 dni, dlatego ja ledwo skończe @ i zaraz dni płodne. Swoją drogą dziś apka pokazuje mi dni płodne więc zaczyna się bardzo miły czas :p nawet mąż wczoraj już pytał kiedy zaczynają się jak on to określił dzieciowe dni xD

reklama
Kurde wy @ po trzy dni a u mnie trwa w sumie 6 dni.... Po porodzie to po 8 dni na początku, teraz wróciło do normy i znowu koło 6 dni, dlatego ja ledwo skończe @ i zaraz dni płodne. Swoją drogą dziś apka pokazuje mi dni płodne więc zaczyna się bardzo miły czas [emoji14] nawet mąż wczoraj już pytał kiedy zaczynają się jak on to określił dzieciowe dni xD
To miłych staranek Wam życzę. I bardzo owocnych :)

Do góry