Nat Bluebell
Fanka BB :)
U mnie jednak zawsze było nieco dłużej i obficiej a teraz ledwo co Może jestem przeraźliwiona, ale z racji wieku martwię się czy mi się coś nie popsułoJa zawsze miałam okres który trwał w sumie 3 dni ;P pamiętam mój ostatni okres przed zajściem w 1 ciążę trwał aż 1.5 dnia ;P mi zaczął się przed północą w czwartek a w sumie od rana już plamie nigdy nie zwracałam na to uwagi że coś jest nie tak
U nas nie taki relaks jestem zjechana jak po ciężej robocie ;P za nami dwa dni imprez i młody już po imprezie roczkowej a ja ledwo zipie.. woogle to dzisiaj kończy mi się zasiłek macierzyński a że miałam umowę do dnia porodu to od jutra jestem szczęśliwie bezrobotna i czeka mnie wizyta żeby się zarejestrować w urzędzie pracy już widzę ta kolejkę ludzi jak za komuny po mięso [emoji14] jeszcze słyszałam że matki mają jakieś względy i nie szukają im pracy aż dziecko nie pójdzie do przedszkola ciekawe ile w tym prawdy oby tak było![]()
Takie imprezy potrafią meczyc, to fakt
Co do pracy, jeśli nie musisz to spokojnie na zasiłek i wrócisz jak będziesz mogła.
Idę spać bo jutro poniedziałek
Dobrej nocy dziewczyny.