reklama
Oj taaak... ja testowałam wczoraj w 34dc.. test negatyw wciąż czekam spróbuję jeszcze jutro rano ale nie pokładam już nadzieii w tym cyklu.. oby się tylko zaczął następny niebawemOj, to morze cierpliwości potrzebne! Trzymaj się
To bardzo podobnie jak ja doświadczenie i kontakty zdobyte, teraz czas być swoim własnym szefem
Dziewczyny kiedy któraś testuje?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jakis czas temu zamowilam sobie 9testów na allegro po 1,19zl [emoji6] A zostal mi jeden [emoji23] a testowalam w sumie tylko w 5cyklach [emoji6] z tego w dwóch ostatnich przed @ na kilku testach wychodzily mi cienie ale potem i tak @ przychodziła [emoji57]
Jutro zatestuje tylko pod warunkiem ze temperatura nie spadnie, inaczej nie ma sensu [emoji6]
Jutro zatestuje tylko pod warunkiem ze temperatura nie spadnie, inaczej nie ma sensu [emoji6]
Ja nawet nie testuje...
Nie ma po co narazie...
A wy kupujecie testy na zapas?? Czy raczej testujecie kiedy najdzie was ochota ( np. co 2-3 miesiac) ??
Ja nie mogę na zapas bo mn korci za bardzo [emoji23]
Tsylunia
Jeju to ja moze tyle razy testowalam tylko...Jakis czas temu zamowilam sobie 9testów na allegro po 1,19zl [emoji6] A zostal mi jeden [emoji23] a testowalam w sumie tylko w 5cyklach [emoji6] z tego w dwóch ostatnich przed @ na kilku testach wychodzily mi cienie ale potem i tak @ przychodziła [emoji57]
Moze z 10 maxymalnie...
Czekam juz na oddziale. Pomalu sie przyzwyczajam do murow szpitalnych [emoji4] oby nie na dlugo. Szpitalni lekarze cisnienie potrafia podniesc... no stres, no stres tak sobie powtarzam [emoji1]I jak tam przygotowania do szpitala? Stres jest? Jeśli tak to weź to na spokojnie ! Pamiętaj tylko spokój Nas ratuje, a co ma być i tak będzie ! [emoji7]
1
185097
Gość
Ja nie testuje, nawet testow nie mam w domu[emoji38]
Za duzo sie narobilam testow juz przez te kilkanasie cykli , ze teraz zastestuje dopiero wtedy jak okres bedzie sie spoznial[emoji5]
Czekam na lozko, za pol godziny ma byc.
Maz mi tak dzis cisnienie podniosl ze chyba śpimy dzis oddzielnie! Te chlopy to dziwny gatunek.
W koncu slonce sie pokazalo[emoji5]
Za duzo sie narobilam testow juz przez te kilkanasie cykli , ze teraz zastestuje dopiero wtedy jak okres bedzie sie spoznial[emoji5]
Maz mi tak dzis cisnienie podniosl ze chyba śpimy dzis oddzielnie! Te chlopy to dziwny gatunek.
Nat Bluebell
Jesli jutro temperatura nie spadnie to ja jutro chyba [emoji33]
A który dc jutro? Ja chyba spróbuję w piątek..
Oj taaak... ja testowałam wczoraj w 34dc.. test negatyw wciąż czekam spróbuję jeszcze jutro rano ale nie pokładam już nadzieii w tym cyklu.. oby się tylko zaczął następny niebawem
Życzę Ci tego, taka niepewność jest okropna a tak nowy cykl, nowe możliwości
Ja nawet nie testuje...
Nie ma po co narazie...
A wy kupujecie testy na zapas?? Czy raczej testujecie kiedy najdzie was ochota ( np. co 2-3 miesiac) ??
Kupiłam z ebaya 5 póki co ale zobaczymy jak szybko je zuzyje
Ja nie testuje, nawet testow nie mam w domu[emoji38]
Daj znać jak łóżko może jednak do wieczora się pogdzicie i wspólnie wyprobujecie
reklama
Kaamilaaa
Dzis 28dc i 12dpo więc jutro powinien byc 1dc jak nie wyszło [emoji6]A który dc jutro? Ja chyba spróbuję w piątek..
Życzę Ci tego, taka niepewność jest okropna a tak nowy cykl, nowe możliwości
Kupiłam z ebaya 5 póki co ale zobaczymy jak szybko je zuzyje
Daj znać jak łóżko może jednak do wieczora się pogdzicie i wspólnie wyprobujecie