reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Oj, to morze cierpliwości potrzebne! Trzymaj się :)

To bardzo podobnie jak ja :) doświadczenie i kontakty zdobyte, teraz czas być swoim własnym szefem :D

Dziewczyny kiedy któraś testuje? :)
Oj taaak... ja testowałam wczoraj w 34dc.. test negatyw wciąż czekam spróbuję jeszcze jutro rano ale nie pokładam już nadzieii w tym cyklu.. oby się tylko zaczął następny niebawem

Ja nawet nie testuje...
Nie ma po co narazie...
A wy kupujecie testy na zapas?? Czy raczej testujecie kiedy najdzie was ochota ( np. co 2-3 miesiac) ??

Jakis czas temu zamowilam sobie 9testów na allegro po 1,19zl [emoji6] A zostal mi jeden [emoji23] a testowalam w sumie tylko w 5cyklach [emoji6] z tego w dwóch ostatnich przed @ na kilku testach wychodzily mi cienie ale potem i tak @ przychodziła [emoji57]
Jutro zatestuje tylko pod warunkiem ze temperatura nie spadnie, inaczej nie ma sensu [emoji6]

Jakis czas temu zamowilam sobie 9testów na allegro po 1,19zl [emoji6] A zostal mi jeden [emoji23] a testowalam w sumie tylko w 5cyklach [emoji6] z tego w dwóch ostatnich przed @ na kilku testach wychodzily mi cienie ale potem i tak @ przychodziła [emoji57]
Jutro zatestuje tylko pod warunkiem ze temperatura nie spadnie, inaczej nie ma sensu [emoji6]
Jeju to ja moze tyle razy testowalam tylko...
Moze z 10 maxymalnie...

I jak tam przygotowania do szpitala? Stres jest? Jeśli tak to weź to na spokojnie ! Pamiętaj tylko spokój Nas ratuje, a co ma być i tak będzie ! [emoji7]
Czekam juz na oddziale. Pomalu sie przyzwyczajam do murow szpitalnych [emoji4] oby nie na dlugo. Szpitalni lekarze cisnienie potrafia podniesc... no stres, no stres tak sobie powtarzam [emoji1]

Ja nie testuje, nawet testow nie mam w domu[emoji38]
Za duzo sie narobilam testow juz przez te kilkanasie cykli , ze teraz zastestuje dopiero wtedy jak okres bedzie sie spoznial[emoji5]
Czekam na lozko, za pol godziny ma byc.
Maz mi tak dzis cisnienie podniosl ze chyba śpimy dzis oddzielnie! Te chlopy to dziwny gatunek.
W koncu slonce sie pokazalo[emoji5]

Jesli jutro temperatura nie spadnie to ja jutro chyba [emoji33]

A który dc jutro? Ja chyba spróbuję w piątek..

Oj taaak... ja testowałam wczoraj w 34dc.. test negatyw wciąż czekam spróbuję jeszcze jutro rano ale nie pokładam już nadzieii w tym cyklu.. oby się tylko zaczął następny niebawem

Życzę Ci tego, taka niepewność jest okropna a tak nowy cykl, nowe możliwości ;)

Ja nawet nie testuje...
Nie ma po co narazie...
A wy kupujecie testy na zapas?? Czy raczej testujecie kiedy najdzie was ochota ( np. co 2-3 miesiac) ??

Kupiłam z ebaya 5 póki co ale zobaczymy jak szybko je zuzyje :D

Ja nie testuje, nawet testow nie mam w domu[emoji38]
Za duzo sie narobilam testow juz przez te kilkanasie cykli , ze teraz zastestuje dopiero wtedy jak okres bedzie sie spoznial[emoji5]
Czekam na lozko, za pol godziny ma byc.
Maz mi tak dzis cisnienie podniosl ze chyba śpimy dzis oddzielnie! Te chlopy to dziwny gatunek.
W koncu slonce sie pokazalo[emoji5]

Daj znać jak łóżko :) może jednak do wieczora się pogdzicie i wspólnie wyprobujecie :D

reklama
A który dc jutro? Ja chyba spróbuję w piątek..

Życzę Ci tego, taka niepewność jest okropna a tak nowy cykl, nowe możliwości ;)

Kupiłam z ebaya 5 póki co ale zobaczymy jak szybko je zuzyje :D

Daj znać jak łóżko :) może jednak do wieczora się pogdzicie i wspólnie wyprobujecie :D
Dzis 28dc i 12dpo więc jutro powinien byc 1dc jak nie wyszło [emoji6]

Do góry