reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dzis 28dc i 12dpo więc jutro powinien byc 1dc jak nie wyszło [emoji6]
Również trzymam kciuki!

Ja w poprzednim cyklu testowałam dwa razy i miałam jakieś cienie ale nic z tego nie było. Teraz planuje dopiero w @. Muszę żeby wiedzieć czy odstawić duphaston czy brać dalej. Raczej na ten cykl się nie nastawiam. Wolę się miło zaskoczyć jak coś

No to trzymam kciuki! Oby @nie przylazł :)
Również trzymam bardzo mocno.

Dla relaxu polecam Wam serial dokumentalny o dzieciach, produkcji brazylijskiej, po prostu genialny. Obejrzałam w jeden wieczór: Beginning of Life.
Dostępny jest na Netflixie, a tutaj zwiastun

Również trzymam kciuki!

Ja w poprzednim cyklu testowałam dwa razy i miałam jakieś cienie ale nic z tego nie było. Teraz planuje dopiero w @. Muszę żeby wiedzieć czy odstawić duphaston czy brać dalej. Raczej na ten cykl się nie nastawiam. Wolę się miło zaskoczyć jak coś
O bierzesz duphaston! Ja za kilkanaście dni zaczynam 1 dawkę. Jak po nim? Dobrze się czujesz?

Również trzymam bardzo mocno.

Dla relaxu polecam Wam serial dokumentalny o dzieciach, produkcji brazylijskiej, po prostu genialny. Obejrzałam w jeden wieczór: Beginning of Life.
Dostępny jest na Netflixie, a tutaj zwiastun

O bierzesz duphaston! Ja za kilkanaście dni zaczynam 1 dawkę. Jak po nim? Dobrze się czujesz?
Ja od 3 września będę brać. To będzie 16 dc. Brałam w poprzedniej ciąży. Podejrzewam że dzięki niemu udało mi się zajść i utrzymać ciążę. W sumie to nie miałam chyba jakiś specjalnych objawów po nim albo myliłam z ciążowymi. Czułam się dobrze. Mam nadzieję że teraz też tak będzie.

Uf usg nie jest złe. Wielkość i parametry tarczycy są ok. Widać bardzo małe plamki zapalenia ale stan jest bardzo początkujący, także przy braniu leków i monitorowaniu będzie wszystko ok. Przy ciąży może tarczyca wejść na większe obroty i potrzebować większych dawek. Ale sprawa do zbadania dopiero po zajściu. Swoją drogą fajny i konkretny doktor mi się trafił na badaniu. Teraz czekam na wyniki z krwi - spec od ultrasonografii, gin i endo w jednym.

Uf usg nie jest złe. Wielkość i parametry tarczycy są ok. Widać bardzo małe plamki zapalenia ale stan jest bardzo początkujący, także przy braniu leków i monitorowaniu będzie wszystko ok. Przy ciąży może tarczyca wejść na większe obroty i potrzebować większych dawek. Ale sprawa do zbadania dopiero po zajściu. Swoją drogą fajny i konkretny doktor mi się trafił na badaniu. Teraz czekam na wyniki z krwi - spec od ultrasonografii, gin i endo w jednym.

Brzmi dobrze! :)

reklama
Do góry