reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Oj, to morze cierpliwości potrzebne! Trzymaj się :)

To bardzo podobnie jak ja :) doświadczenie i kontakty zdobyte, teraz czas być swoim własnym szefem :D

Dziewczyny kiedy któraś testuje? :)
Oj taaak... ja testowałam wczoraj w 34dc.. test negatyw wciąż czekam spróbuję jeszcze jutro rano ale nie pokładam już nadzieii w tym cyklu.. oby się tylko zaczął następny niebawem

Ja nawet nie testuje...
Nie ma po co narazie...
A wy kupujecie testy na zapas?? Czy raczej testujecie kiedy najdzie was ochota ( np. co 2-3 miesiac) ??

Jakis czas temu zamowilam sobie 9testów na allegro po 1,19zl [emoji6] A zostal mi jeden [emoji23] a testowalam w sumie tylko w 5cyklach [emoji6] z tego w dwóch ostatnich przed @ na kilku testach wychodzily mi cienie ale potem i tak @ przychodziła [emoji57]
Jutro zatestuje tylko pod warunkiem ze temperatura nie spadnie, inaczej nie ma sensu [emoji6]

Jakis czas temu zamowilam sobie 9testów na allegro po 1,19zl [emoji6] A zostal mi jeden [emoji23] a testowalam w sumie tylko w 5cyklach [emoji6] z tego w dwóch ostatnich przed @ na kilku testach wychodzily mi cienie ale potem i tak @ przychodziła [emoji57]
Jutro zatestuje tylko pod warunkiem ze temperatura nie spadnie, inaczej nie ma sensu [emoji6]
Jeju to ja moze tyle razy testowalam tylko...
Moze z 10 maxymalnie...

I jak tam przygotowania do szpitala? Stres jest? Jeśli tak to weź to na spokojnie ! Pamiętaj tylko spokój Nas ratuje, a co ma być i tak będzie ! [emoji7]
Czekam juz na oddziale. Pomalu sie przyzwyczajam do murow szpitalnych [emoji4] oby nie na dlugo. Szpitalni lekarze cisnienie potrafia podniesc... no stres, no stres tak sobie powtarzam [emoji1]

Ja nie testuje, nawet testow nie mam w domu[emoji38]
Za duzo sie narobilam testow juz przez te kilkanasie cykli , ze teraz zastestuje dopiero wtedy jak okres bedzie sie spoznial[emoji5]
Czekam na lozko, za pol godziny ma byc.
Maz mi tak dzis cisnienie podniosl ze chyba śpimy dzis oddzielnie! Te chlopy to dziwny gatunek.
W koncu slonce sie pokazalo[emoji5]

Jesli jutro temperatura nie spadnie to ja jutro chyba [emoji33]

A który dc jutro? Ja chyba spróbuję w piątek..

Oj taaak... ja testowałam wczoraj w 34dc.. test negatyw wciąż czekam spróbuję jeszcze jutro rano ale nie pokładam już nadzieii w tym cyklu.. oby się tylko zaczął następny niebawem

Życzę Ci tego, taka niepewność jest okropna a tak nowy cykl, nowe możliwości ;)

Ja nawet nie testuje...
Nie ma po co narazie...
A wy kupujecie testy na zapas?? Czy raczej testujecie kiedy najdzie was ochota ( np. co 2-3 miesiac) ??

Kupiłam z ebaya 5 póki co ale zobaczymy jak szybko je zuzyje :D

Ja nie testuje, nawet testow nie mam w domu[emoji38]
Za duzo sie narobilam testow juz przez te kilkanasie cykli , ze teraz zastestuje dopiero wtedy jak okres bedzie sie spoznial[emoji5]
Czekam na lozko, za pol godziny ma byc.
Maz mi tak dzis cisnienie podniosl ze chyba śpimy dzis oddzielnie! Te chlopy to dziwny gatunek.
W koncu slonce sie pokazalo[emoji5]

Daj znać jak łóżko :) może jednak do wieczora się pogdzicie i wspólnie wyprobujecie :D

reklama
A który dc jutro? Ja chyba spróbuję w piątek..

Życzę Ci tego, taka niepewność jest okropna a tak nowy cykl, nowe możliwości ;)

Kupiłam z ebaya 5 póki co ale zobaczymy jak szybko je zuzyje :D

Daj znać jak łóżko :) może jednak do wieczora się pogdzicie i wspólnie wyprobujecie :D
Dzis 28dc i 12dpo więc jutro powinien byc 1dc jak nie wyszło [emoji6]

Do góry