reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Raczej nie ma szans zeby nie przyszla [emoji23] cale 3[emoji173] w calym cyklu w tym jedno dwa dni przed owu [emoji23] cud by sie musial chyba stac [emoji23][emoji23][emoji23]

Nigdy nie wiadomo! Dwa dni przed owu to bardzo prawdopodobny termin :tak:

Oj ja też jestem drazliwa i klotliwa przed @. Czasem aż sama siebie nie mogę znieść. Oby kolejna już nie nadeszła.

Trzymam za to kciuki! :happy:

reklama
Niestety nie udało się nie zaliczyłam będę starała się o warunkowe przejście do następnej klasy [emoji24][emoji174]

Nigdy nie wiadomo! Dwa dni przed owu to bardzo prawdopodobny termin :tak:

Trzymam za to kciuki! :happy:
Juz probowalismy i w owu i przed owu, raz wiecej raz mniej itp itd wiec wątpię zeby akurat teraz stal sie cud [emoji6]
Niestety nie udało się nie zaliczyłam będę starała się o warunkowe przejście do następnej klasy [emoji24][emoji174]
Oj przykro [emoji20]

Nie nawidze matematyki. No czy ktoś teraz w życiu używa równania kwadratowe nie siedzę tej nauczycielki 6 razy podchodziłam do tej głupiej poprawy i nic i teraz to maskara [emoji174]oby jutro prawko i starania poszły lepiej bo nie mam siły [emoji24][emoji24][emoji24]

Nie nawidze matematyki. No czy ktoś teraz w życiu używa równania kwadratowe nie siedzę tej nauczycielki 6 razy podchodziłam do tej głupiej poprawy i nic i teraz to maskara [emoji174]oby jutro prawko i starania poszły lepiej bo nie mam siły [emoji24][emoji24][emoji24]
A nie próbowałaś korków? Ja sama udzielam z chemii ale wiem że czasem jest tak że jak się gdzieś zatniesz to dalej nie ruszysz.

Rozumiem doskonale! Ja przez matmę nie poszłam na architekturę :no: i do teraz trochę żałuję.
Trzymam kciuki w takim razie za prawko i starania! :) :D

No przykro [emoji852]

reklama
Ewelina przykro mi... Ja na szczęście nigdy nie miałam takich problemów ze szkołą, aczkolwiek cieszę się że już mam ją z głowy.
Gorsze wspomnienia mam z prawkiem, stres mnie zjadł aż 3 razy i dopiero za czwartym podejściem się udało. Do teraz nie umiem uwierzyć że w ogóle zdałam a prawko mam jakieś trzy lata XD

Do góry