reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Po wizycie jestem :) dobre wieści i złe mam bo do ciąży nie ma przeciwwskazań, to te dobre :D a złe że ten kamień jest za mały :o (9 mm i za mały!! ) i muszę czekać aż się urodzi :(:( lekarka dała skierowanie do urologa i zaznaczyła że w ciąży lubią sie zastoje robić więc mam być pod kontrolą specjalisty bo możliwe że znowu kolka wróci....
To dobrze ze nie ma przeciwskazan...
Z tymi kamolami same problemy... Obyls szybko sie go pozbyla

reklama
Agatki super ze macie zielone swiatlo do starań [emoji4]

Matko jak ja nie cierpie tego oczekiwania na @ [emoji849] nie dosc ze brzuch boli jak cholera to jeszcze włączył sie mój co miesięczny objaw @ czyli placz z byle powodu [emoji849] wlasnie ogladam jeden z moich ulubionych seriali - ktory ogladam juz 4raz [emoji23] i rozryczalam sie bo bohaterka umarła [emoji57] juz tyle razy to widzialam ale nie ryczalam a przed @ to jest jakas tragedia[emoji57]

Matko jak ja nie cierpie tego oczekiwania na @ [emoji849] nie dosc ze brzuch boli jak cholera to jeszcze włączył sie mój co miesięczny objaw @ czyli placz z byle powodu [emoji849] wlasnie ogladam jeden z moich ulubionych seriali - ktory ogladam juz 4raz [emoji23] i rozryczalam sie bo bohaterka umarła [emoji57] juz tyle razy to widzialam ale nie ryczalam a przed @ to jest jakas tragedia[emoji57]
Też jestem placzką przed okresem. Na fb dzis mignął mi filmik jak kilkumiesieczne niemowle po raz pierwszy z aparatem na uszku slyszy glos swojej mamy i oczywiście sie poryczalam. A pozniej drugi raz jak rozsypalam mąke na podlodze[emoji37]
Ciezki tydzien mi sie szykuje.

Leee... To ja nie ryczac..
Ale dzis slepota w pracy nie zauwazyla skrzynki i prawie lezalam haha boli noga jak cholerka :(
A 2 sprawa.. Zachcialo mi sie sprawdzac czy kropelka w szufladzie nie zaschnela... Nio i co 2 paluchy od kropelki... Biale i powoli skrobie to xD
To tak ladnie mi sie zaczal poniedzialek [emoji1] [emoji1]

Ja dopiero w ciąży miałam taki placzliwy tryb. Mój mąż nie wiedział co się dzieje. Wasi partnerzy już pewnie przyzwyczajeni czy dalej to dla nich coś niepojetego? :)

Po wizycie jestem :) dobre wieści i złe mam bo do ciąży nie ma przeciwwskazań, to te dobre :D a złe że ten kamień jest za mały :o (9 mm i za mały!! ) i muszę czekać aż się urodzi :(:( lekarka dała skierowanie do urologa i zaznaczyła że w ciąży lubią sie zastoje robić więc mam być pod kontrolą specjalisty bo możliwe że znowu kolka wróci....

Cieszę się z dobrych wieści! :) czyli zaczynasz starania?
Mam nadzieję, że łatwo pozbędziesz się kamienia :) ja miałam żółciowe i ból był taki, że wolę trzy porody pod rząd niż takie coś :baffled:

Ja też zawsze jestem drazliwa i emocjonalna :confused2: przed @. Mam nadzieję że tym razem mnie ominie :-p ale jeszcze tydzień czekania.
A może u Ciebie nie przyjdzie? Jest szansa?

Ja mam dzisiaj wolne więc najpierw ogarnę chałupę a potem chyba znajomych zaprosimy.

Ja dopiero w ciąży miałam taki placzliwy tryb. Mój mąż nie wiedział co się dzieje. Wasi partnerzy już pewnie przyzwyczajeni czy dalej to dla nich coś niepojetego? :)
Moj mnie nie widzi zazwyczaj w tym stanie bo zwykle jest w pracy [emoji57] raz widzial jak plakalam jak znow przyszedł @..[emoji57]

Ja w ciazy za to bylam oaza spokoju, nie mam pojęcia co to te humorki ciężarnych [emoji57] za to teraz przed kazda @ swiruje [emoji849]

Cieszę się z dobrych wieści! :) czyli zaczynasz starania?
Mam nadzieję, że łatwo pozbędziesz się kamienia :) ja miałam żółciowe i ból był taki, że wolę trzy porody pod rząd niż takie coś :baffled:

Ja też zawsze jestem drazliwa i emocjonalna :confused2: przed @. Mam nadzieję że tym razem mnie ominie :-p ale jeszcze tydzień czekania.
A może u Ciebie nie przyjdzie? Jest szansa?

Ja mam dzisiaj wolne więc najpierw ogarnę chałupę a potem chyba znajomych zaprosimy.
Raczej nie ma szans zeby nie przyszla [emoji23] cale 3[emoji173] w calym cyklu w tym jedno dwa dni przed owu [emoji23] cud by sie musial chyba stac [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Oj ja też jestem drazliwa i klotliwa przed @. Czasem aż sama siebie nie mogę znieść. Oby kolejna już nie nadeszła.

Do góry