reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Raczej nie ma szans zeby nie przyszla [emoji23] cale 3[emoji173] w calym cyklu w tym jedno dwa dni przed owu [emoji23] cud by sie musial chyba stac [emoji23][emoji23][emoji23]

Nigdy nie wiadomo! Dwa dni przed owu to bardzo prawdopodobny termin :tak:

Oj ja też jestem drazliwa i klotliwa przed @. Czasem aż sama siebie nie mogę znieść. Oby kolejna już nie nadeszła.

Trzymam za to kciuki! :happy:

reklama
Niestety nie udało się nie zaliczyłam będę starała się o warunkowe przejście do następnej klasy [emoji24][emoji174]

Nigdy nie wiadomo! Dwa dni przed owu to bardzo prawdopodobny termin :tak:

Trzymam za to kciuki! :happy:
Juz probowalismy i w owu i przed owu, raz wiecej raz mniej itp itd wiec wątpię zeby akurat teraz stal sie cud [emoji6]
Niestety nie udało się nie zaliczyłam będę starała się o warunkowe przejście do następnej klasy [emoji24][emoji174]
Oj przykro [emoji20]

Nie nawidze matematyki. No czy ktoś teraz w życiu używa równania kwadratowe nie siedzę tej nauczycielki 6 razy podchodziłam do tej głupiej poprawy i nic i teraz to maskara [emoji174]oby jutro prawko i starania poszły lepiej bo nie mam siły [emoji24][emoji24][emoji24]

Nie nawidze matematyki. No czy ktoś teraz w życiu używa równania kwadratowe nie siedzę tej nauczycielki 6 razy podchodziłam do tej głupiej poprawy i nic i teraz to maskara [emoji174]oby jutro prawko i starania poszły lepiej bo nie mam siły [emoji24][emoji24][emoji24]
A nie próbowałaś korków? Ja sama udzielam z chemii ale wiem że czasem jest tak że jak się gdzieś zatniesz to dalej nie ruszysz.

Rozumiem doskonale! Ja przez matmę nie poszłam na architekturę :no: i do teraz trochę żałuję.
Trzymam kciuki w takim razie za prawko i starania! :) :D

No przykro [emoji852]

reklama
Ewelina przykro mi... Ja na szczęście nigdy nie miałam takich problemów ze szkołą, aczkolwiek cieszę się że już mam ją z głowy.
Gorsze wspomnienia mam z prawkiem, stres mnie zjadł aż 3 razy i dopiero za czwartym podejściem się udało. Do teraz nie umiem uwierzyć że w ogóle zdałam a prawko mam jakieś trzy lata XD

Do góry