Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja pije kawe, posprzatam i bede bawic sie z młodym jak codzień [emoji4]Jakie plany na dzis?[emoji5]
Chyba ja [emoji23]A czy ktoś tu się ociąga ? ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pije kawe, posprzatam i bede bawic sie z młodym jak codzień [emoji4]Jakie plany na dzis?[emoji5]
Chyba ja [emoji23]A czy ktoś tu się ociąga ? ;P
Moja mama robi to samo. Wedlug niej zawsze nie tak cos zrobięA ja właśnie czekam w kolejce u lekarza. A poza tym to dziś raczej dzień lenia będzie, obiadu nie będę gotować bo zbyt późno wrócę teściowa u nas pewnie do południa będzie to w ogóle, przy niej nic nie chce gotować bo zaraz się wtrąca mi XD tego za mało tego za dużo... Masakra
Daj znać po wizycie. Ja potrzaskalam ekran w telefonie. Upadł mi jak szłam z wózkiem. Pechowo mi się zaczął tydzień..A ja właśnie czekam w kolejce u lekarza. A poza tym to dziś raczej dzień lenia będzie, obiadu nie będę gotować bo zbyt późno wrócę teściowa u nas pewnie do południa będzie to w ogóle, przy niej nic nie chce gotować bo zaraz się wtrąca mi XD tego za mało tego za dużo... Masakra
Współczuję [emoji16] Moja teściowa... od czasu jak chciała mnie uczyć jak się obiera ziemniaki [emoji41] już się nie wtraca [emoji23]A ja właśnie czekam w kolejce u lekarza. A poza tym to dziś raczej dzień lenia będzie, obiadu nie będę gotować bo zbyt późno wrócę teściowa u nas pewnie do południa będzie to w ogóle, przy niej nic nie chce gotować bo zaraz się wtrąca mi XD tego za mało tego za dużo... Masakra
Życzę Ci żebyś jak najszybciej i jak najmniej boleśnie się go pozbyla. No i fajnie że macie zielone światło do starań. To co wrzesień nasz?Po wizycie jestem dobre wieści i złe mam bo do ciąży nie ma przeciwwskazań, to te dobre a złe że ten kamień jest za mały (9 mm i za mały!! ) i muszę czekać aż się urodzi lekarka dała skierowanie do urologa i zaznaczyła że w ciąży lubią sie zastoje robić więc mam być pod kontrolą specjalisty bo możliwe że znowu kolka wróci....
Pewnie! trochę się boję że mnie kolka w ciąży złapie ale skoro lekarz mówi że można to co będę negowacŻyczę Ci żebyś jak najszybciej i jak najmniej boleśnie się go pozbyla. No i fajnie że macie zielone światło do starań. To co wrzesień nasz?
Super. Trzeba być dobrej myśli. To kiedy owulacja się szykuje?Pewnie! trochę się boję że mnie kolka w ciąży złapie ale skoro lekarz mówi że można to co będę negowac