reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A ja właśnie czekam w kolejce u lekarza. A poza tym to dziś raczej dzień lenia będzie, obiadu nie będę gotować bo zbyt późno wrócę :) teściowa u nas pewnie do południa będzie to w ogóle, przy niej nic nie chce gotować bo zaraz się wtrąca mi XD tego za mało tego za dużo... Masakra

A ja właśnie czekam w kolejce u lekarza. A poza tym to dziś raczej dzień lenia będzie, obiadu nie będę gotować bo zbyt późno wrócę :) teściowa u nas pewnie do południa będzie to w ogóle, przy niej nic nie chce gotować bo zaraz się wtrąca mi XD tego za mało tego za dużo... Masakra
Moja mama robi to samo. Wedlug niej zawsze nie tak cos zrobię

Daj znać po wizycie. Ja potrzaskalam ekran w telefonie. Upadł mi jak szłam z wózkiem. Pechowo mi się zaczął tydzień..

Współczuję [emoji16] Moja teściowa... od czasu jak chciała mnie uczyć jak się obiera ziemniaki [emoji41] już się nie wtraca [emoji23]

A moja mama znowu tylko pyta "A jak to zrobiłaś? A jak tamto ?" I później sama gotuje w domu [emoji23]

Po wizycie jestem :) dobre wieści i złe mam bo do ciąży nie ma przeciwwskazań, to te dobre :D a złe że ten kamień jest za mały :o (9 mm i za mały!! ) i muszę czekać aż się urodzi :(:( lekarka dała skierowanie do urologa i zaznaczyła że w ciąży lubią sie zastoje robić więc mam być pod kontrolą specjalisty bo możliwe że znowu kolka wróci....

Po wizycie jestem :) dobre wieści i złe mam bo do ciąży nie ma przeciwwskazań, to te dobre :D a złe że ten kamień jest za mały :o (9 mm i za mały!! ) i muszę czekać aż się urodzi :(:( lekarka dała skierowanie do urologa i zaznaczyła że w ciąży lubią sie zastoje robić więc mam być pod kontrolą specjalisty bo możliwe że znowu kolka wróci....
Życzę Ci żebyś jak najszybciej i jak najmniej boleśnie się go pozbyla. No i fajnie że macie zielone światło do starań. To co wrzesień nasz? :)

reklama
Do góry