reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A slyszalyscie o tym ze czasami organizm kobiety odrzuca tylko płody zenskie albo tylko męskie?
Mi sie marzy córeczka ale mam straszne obawy bo np moja siostra byla w ciazy 7razy, z 3 pierwszych ma synów, potem dwa poronienia dziewczynek az sie doczekała choc bylo wiele problemów i ma jedna córkę, ale ostatnio straciła kolejną [emoji22]

A slyszalyscie o tym ze czasami organizm kobiety odrzuca tylko płody zenskie albo tylko męskie?
Mi sie marzy córeczka ale mam straszne obawy bo np moja siostra byla w ciazy 7razy, z 3 pierwszych ma synów, potem dwa poronienia dziewczynek az sie doczekała choc bylo wiele problemów i ma jedna córkę, ale ostatnio straciła kolejną [emoji22]
Słyszałam... Znam przypadek co kazdego chlopca dziewuszka poronila a jak byla cora to zdrowa urodzila...

reklama
Zostawić na chwilę telefon wejść i tyle stron już się tu narobiło ;P nie wiem.co tu za tematy weszły trojkacikow i takich tam ale co wam dziewczyny po głowach chodzi ;P
Dobrze że macie las bo ja mieszkając w betonowej dżungli nie mam nawet gdzie iść tu nawet ciężko o park jak były te upały to byliśmy skazani siedzieć w domu bo nie dało się wyjść na dwór za to teraz też się nie da bo pada od wczoraj [emoji14]

Do góry