reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ewelina2000 jaka Ty jesteś młodziutka :) kiedy ja taka bylam? Hehe ;)

Dziewczyny kiedy wg was najlepiej iść potwierdzić ciążę? Bo zaraz po pozytywnym teście pewnie i tak nic nie widać a do 10tc dobrze iść, bo potrzeba do becikowego [emoji23]
Ja bym poszła koło 7 tygodnia najlepiej żeby już było widać serduszko. Jak się pójdzie za wcześnie to mało co widać i można się tylko stresu najeść. Niestety ja muszę brać duphaston od początku więc lekarka chce mnie widzieć jak najszybciej po pozytywnym teście. To czekanie będzie później najgorsze. Ale to jeszcze wszystko przede mną. Trzeba najpierw zajść :)

reklama
Lepiej nie iść od razu, najlepiej tak koło 7 tygodnia bo lekarz może niepotrzebnie wystraszyć. Jeśli nic się nie dzieje to lepiej do tego 7 tygodnia poczekać

Z synkiem to nie xD
Ale jak sami to tak idealnie [emoji7] [emoji7]
My nie mamy innej możliwości jak z synkiem [emoji6]
Ewelina2000 jaka Ty jesteś młodziutka :) kiedy ja taka bylam? Hehe ;)

Dziewczyny kiedy wg was najlepiej iść potwierdzić ciążę? Bo zaraz po pozytywnym teście pewnie i tak nic nie widać a do 10tc dobrze iść, bo potrzeba do becikowego [emoji23]
Ja bylam jakos w 7-8tc i od razu widzialam i slyszalam serduszko [emoji7]
Jesli nic sie nie dzieje i nie ma wskazan to nie ma co szybciej isc [emoji6]

reklama
Do góry