reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A slyszalyscie o tym ze czasami organizm kobiety odrzuca tylko płody zenskie albo tylko męskie?
Mi sie marzy córeczka ale mam straszne obawy bo np moja siostra byla w ciazy 7razy, z 3 pierwszych ma synów, potem dwa poronienia dziewczynek az sie doczekała choc bylo wiele problemów i ma jedna córkę, ale ostatnio straciła kolejną [emoji22]

A slyszalyscie o tym ze czasami organizm kobiety odrzuca tylko płody zenskie albo tylko męskie?
Mi sie marzy córeczka ale mam straszne obawy bo np moja siostra byla w ciazy 7razy, z 3 pierwszych ma synów, potem dwa poronienia dziewczynek az sie doczekała choc bylo wiele problemów i ma jedna córkę, ale ostatnio straciła kolejną [emoji22]
Słyszałam... Znam przypadek co kazdego chlopca dziewuszka poronila a jak byla cora to zdrowa urodzila...

reklama
Zostawić na chwilę telefon wejść i tyle stron już się tu narobiło ;P nie wiem.co tu za tematy weszły trojkacikow i takich tam ale co wam dziewczyny po głowach chodzi ;P
Dobrze że macie las bo ja mieszkając w betonowej dżungli nie mam nawet gdzie iść tu nawet ciężko o park jak były te upały to byliśmy skazani siedzieć w domu bo nie dało się wyjść na dwór za to teraz też się nie da bo pada od wczoraj [emoji14]

Do góry