reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
IMG_2602.JPG
Co myślicie mogę tak wyjść. Na dwór [emoji23][emoji23]

Załączniki

• IMG_2602.JPG
    IMG_2602.JPG
    289,4 KB · Wyświetleń: 188
Ewelina2000 jaka Ty jesteś młodziutka :) kiedy ja taka bylam? Hehe ;)

Dziewczyny kiedy wg was najlepiej iść potwierdzić ciążę? Bo zaraz po pozytywnym teście pewnie i tak nic nie widać a do 10tc dobrze iść, bo potrzeba do becikowego [emoji23]

Dzień dobry [emoji16]

Ale się wątek rozkrecil, ledwo nadążam za wami [emoji16] Ale jeszcze jestem na bieżąco. [emoji41]

Widziałam, że pojawił się temat o trojkatach... nie, ja bym nie chciała [emoji12] Tz myślę, że też nie. Albo się boi zaproponować [emoji1]

Co do ślubu... my jeszcze nie mamy... Ale chcemy wziąść szybki cywilny jeszcze tego roku ;)

Dziewczyny kiedy wg was najlepiej iść potwierdzić ciążę? Bo zaraz po pozytywnym teście pewnie i tak nic nie widać a do 10tc dobrze iść, bo potrzeba do becikowego [emoji23]
Jak nic się nie dzieje to myślę, że najlepszy czas to 8tc :) wtedy już powinno być serduszko

reklama

7-8 tydzien ciazy najlepiej pojsc[emoji5]
Ale babeczki z reguly ida zaraz po pozytywnym tescie, bo musza zobaczyc czy wszystko gra[emoji5]

Do góry