reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dlatego chcę czekać do tego pon ale wiecie jak to jest ;) człowiek niecierpliwy to testuje w emocjach szybciej.
I dlatego nie kupiłam testu szybciej ;) Dziwnie nie mieć go w szafce, zawsze miałam w zapasie jakieś 10 sztuk i tak od 4 lat, a teraz pojechałam po bandzie :D Ale ja bym mogła codziennie lać na te płytki, więc wdrożyłam samodyscyplinę :D

I dlatego nie kupiłam testu szybciej ;) Dziwnie nie mieć go w szafce, zawsze miałam w zapasie jakieś 10 sztuk i tak od 4 lat, a teraz pojechałam po bandzie :D Ale ja bym mogła codziennie lać na te płytki, więc wdrożyłam samodyscyplinę :D

Dokładnie, ja mam w szafce zapas i tak mnie korci żeby siknąć, ale wiem, że i tak nic nie wyjdzie... czekam do jutra, jak jutro też nic to znowu za 2 dni powtórzę ;)

W końcu Was nadrobiłam :D widzę, że starających coraz mniej w tej grupie ale to dobrze bo jest to motywujące i czytając Was powraca jakaś nadzieja. Ja jutro mam wizytę u gin, stwierdziłam że nie robię żadnych badań bo trochę bez przesady żeby prywatnie chodzić na wizyty i jeszcze prywatnie robić badania niech da jakieś skierowanie. Wstępnie już sama doszłam z czym mogę mieć problem (krótka faza lutelna) ale zobaczę co ona jutro wymyśli. Zdam relacje może komuś się przyda :p

Nie nadrobiłam wszystkiego, wybaczcie, zrobiłam przerwę od tego tematu. Powinnam niby testować w weekend, ale z pomiaru temperatury wynika że w ogóle owulacji nie było więc raczej nic z tego. niestety mam 10 testów w szafce, więc same wiecie jak to się skończy..

reklama
Dziękuję za odpowiedź [emoji8] to za tydzień zrobię full cały pakiet. Gin kazał czekać miesiąc, ale ja nie będę czekać trzeba działać
Ja zauważyłam po tym co piszą inne dziewczyny że lekarze często bagatelizują problem hormonów. I właśnie lepiej na własną rękę zadziałać szybciej. Chociażby po to żeby zbić TSH ja byłam u Endo i ona mówiła że ona dopuszcza 2.5 max przy staraniach dała mi na razie najmniejsza dawkę hormonu na zbicie zobaczymy jak mi się pomniejszy :)

Do góry