martoosia04
Fanka BB :)
Kiedy testujemy?
Ja w poniedziałek planuję. I mam nadzieję, że mnie nie tknie w weekend.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy testujemy?
Samo TSH dużo nie powie. Ja robiłam cały pakiet TSH ft3 ft4 przeciwciała stoi i atg i tylko atg wyszło mi poza norma poszłam na usg i wyszło mi przewlekle zapalenie tarczycy. Jeśli chcesz się upewnić czy z tarczyca na pewno w porządku to polecam zrobić cały pakiet ja dzięki temu odkryłam szybko że mam Hashimoto i od razu zadzialalam w tym kierunkuTak. Takie miałam skierowanie od ginekologa
Ja w tym cyklu testowałam wcześniej i nic nie wyszło. Tylko się zdołowałam . Tym bardziej zaskoczona byłam jak wyszły te dwie kreski.Ja w poniedziałek planuję. I mam nadzieję, że mnie nie tknie w weekend.
Ja w tym cyklu testowałam wcześniej i nic nie wyszło. Tylko się zdołowałam . Tym bardziej zaskoczona byłam jak wyszły te dwie kreski.
NoooDlatego chcę czekać do tego pon ale wiecie jak to jest człowiek niecierpliwy to testuje w emocjach szybciej.
Dziękuję za odpowiedź [emoji8] to za tydzień zrobię full cały pakiet. Gin kazał czekać miesiąc, ale ja nie będę czekać trzeba działaćSamo TSH dużo nie powie. Ja robiłam cały pakiet TSH ft3 ft4 przeciwciała stoi i atg i tylko atg wyszło mi poza norma poszłam na usg i wyszło mi przewlekle zapalenie tarczycy. Jeśli chcesz się upewnić czy z tarczyca na pewno w porządku to polecam zrobić cały pakiet ja dzięki temu odkryłam szybko że mam Hashimoto i od razu zadzialalam w tym kierunku
Do poniedziałku bliżej niż do nast piątku ;P ale ja ostatnio mam takie pesymistyczne podejście że pewnie znowu przyjdzie okres.Dlatego chcę czekać do tego pon ale wiecie jak to jest człowiek niecierpliwy to testuje w emocjach szybciej.
Dziękuję za odpowiedź [emoji8] to za tydzień zrobię full cały pakiet. Gin kazał czekać miesiąc, ale ja nie będę czekać trzeba działać
Co mi z miesiąca CZEKANIA [emoji52] Jeżeli coś jest nie tak to muszę wiedzieć żeby działaćBardzo dobrze. Nie ma co siedzieć z założonymi rękami.
Jest pecherzyk dopiero. Pewnie dowiem się dokładnie który to tydzień za 2 tygodnie na wizycieLucy, który to tc?